ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Венета Харизанова: Поставиха ми диагноза „лимфоцитна левкемия“

Венета Харизанова безспорно е сред най-красивите жени у нас, с перфектна фигура и безброй интереси. Затова и всеки се опитва да се упражнява на неин гръб всячески.

36-годишната красавица има изключително натоварена година, през която личният й живот се преобърна на 180 градуса.

Венета Харизанова
Венета Харизанова се занимава с йога

Страх

Харизанова започна да сваля застрашително бързо килограми в началото на тази година. След работно пътуване в Дубай тя се върна цялата подута след алергичен шок. „Вечерях морски дарове и на сутринта се събудих в шок. Не можех да дишам. Направиха ми възможно най-скъпите изследвания, разказа още тогава пред „Нова телевизия“ Мисис България 2011.

„Във Виена ми съобщиха страшната диагноза: лимфоцитна левкемия. Даваха ми няколко месеца живот. Първите минути бяха ужасни. Гледах 5 дни в тавана и се чудех защо се случва на мен. Такава левкемия се лекува с химиотерапия. Върнах се в България и започнах да си правя най-различни изследвания. После отидох отново във Виена и лекарят ми съобщи, че е сбъркал диагнозата“, споделя Венета Харизанова.

Всъщност се оказало, че Венета е супералергична.

Докато тя се чуди какво се случва със здравето й, жълтата преса всеки ден излиза с нова версия по въпроса.

Различните издания я обвиняваха, че е анорексичка, че е малтретирана от баща си, че употребява наркотици, химия за културисти и какво ли още не. . . Най-накрая тя пусна колаж в профила си в социалната мрежа с една от нелепите статии за нея и снимка на ръката й с абокат.

„Не взимам химия, не пия алкохол и се храня здравословно… Защото нямам друг избор!“, заяви Харизанова. След като се справи със състоянието си и видимо започна да се оправя, в пространството се появиха спекулации, че се е разделила със съпруга си Емил Маринов и дори съвсем скоро може би ще се разведат. През юни пък загуби баба си Венета, на която и е кръстена.

Въпреки всички неволи от последните 8 месеца, Харизанова вече е стъпила на краката си и изглежда по-добре от всякога. Красавицата не спира да качва снимки в мрежата от всички божествени места, които посещава по работа или за забавление.

Двойничката на Моника Белучи, както обича да се представя красавицата, твърди, че е посетила почти всички страни в света. Най-любимата й дестинация се оказва Доминиканската република. „На колкото и места да съм била, винаги се връщам там при възможност. Хората са позитивни, има хубав климат, храна и много слънце“, споделя пред „Телеграф“ Венета.

Всички тези неща обаче са на заден план за нея след перипетиите със здравословното й състояние. Така Харизанова сега се е отдала на благотворителни дейности и ходи на всякакви семинари и обучения за подсилване на духа и тялото.

Подем

Участието й във формата „Звездни стажанти“ по Нова телевизия например беше благотворително с цел помощ на едно от онкоотделенията у нас. Харизанова се сдоби и с тапия за биоенерготерапевт от Медицинския факултет в Осиек, Хърватия, преди месец.

„По-голямо удоволствие от това да помагаш с каквото можеш за мен няма“, коментира красавицата в профила си под публикацията с грамотата си. „Видяла съм такива чудеса, че няма как да не вярвам на техниката“, допълва още моделката. През последните месеци тя активно спортува и се е отдала на йогата. Индийската философия и движение също са помогнали много на харизматичната Венета да стъпи отново на крака и да изглежда така ослепително, както преди коварните болести.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *