ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Течна бомба прибира корема само за 7 дни

Може да приберете издутия корем само за седем дни, ако направите ето тази рецепта

корема
Течна бомба прибира корема само за 7 дни

Когато корема е издут, това е проблем за много жени. При някои е въпрос само на газове, но при други има и значително количество натрупани мазнини.

Рецептата, която ви предлагаме, няма да ви направи с талия на оса само за 7 дни. Тя няма да изстърже мазнините, няма да ви освободи и от 10-те излишни килограма. Тази рецепта ще се погрижи за комфорта на вашия корем, за почивката на вашия стомах. Напитката ще издуха газовете и ще подобри храносмилането.

Рецептата за тази напитка е класика на Изток – там, където има най-много дълголетници и сравнително нисък процент на затлъстели хора. Активните съставки, от които е направен този ароматен коктейл, стимулират метаболитните процеси в организма, ускоряват кръвообращението, и в същото време увеличават устойчивостта към инфекции, което нормализира работата на стомашно-чревния тракт.

ДЖИНДЖИФИЛ

СЪСТАВКИ

4-5 см корен от джинджифил
2-3 стръка пресен джоджен
1 грейпфрут
1 супена лъжица мед
500 мл вода, в която са киснали 7-8 сушени сини сливи
щипка канела
щипка кардамон

ПОДГОТОВКА

Всичко се смила в блендер, като водата се добавя накрая и постепенно. Джинджифилът се измива, обелва и нарязва предварително, за да не затрудни работата на блендера. Листенцата на джоджена се накъсват.

В продължение на 7 дни се пият по 200 мл. от напитката на обед и за вечеря, половин час преди хранене.

Добре е през тези седем дни макар и малко да ограничите вредните храни. След като измине седмицата, в която сте пили от напитката, направете седем дни почивка, и след това пак. Не може да употребявате напитката повече от 4 седмици за един сезон. Колкото и полезна да е, и тя има странични ефекти.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *