ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Този метод решава проблема със запека за 15 минути!

Има теми, които не обичаме да обсъждаме с другите и една от тях безспорно е запекът. Този проблем мъчи милиони хора по света, като част от основните причини за появата му са нездравословното хранене и заседналият начин на живот.

запека
С лесен метод можете да се справите със запека

За щастие има метод, който със сигурност ще ви помогне с дефекацията. Ако и вие страдате от запек, опитайте този прост, но работещ метод.

Какво трябва да направите?

Свийте едната си ръка на юмрук и внимателно натиснете точката, разположена под пъпа. На изображението, което публикуваме, можете да видите къде точно се намира. Задръжте в това положение към 20 секунди, пише makataka.ru.

запек лечение
Ето къде се намира вълшебната точка

Лекият натиск върху тази точка ще спомогне за стимулиране на червата. Повечето хора, които са пробвали метода, споделят по форумите, че след около 15 минути посещават тоалетната.

Бъдете обаче много внимателни – не натискайте въпросната точка прекалено силно.

Най-добрият начин за лечение на запек е промяната на начина на живот. Започнете да залагате на по-здравословни храни, увеличете приема на плодове, зеленчуци и течности. Задължително заменете белия хляб с пълнозърнест и по възможност изхвърлете захарта от менюто си.

Комбинирано с повече движение и физически упражнения, това със сигурност ще се отрази положително на здравето ви.

Имайте предвид, че психологически проблеми като депресия, стрес и силен страх също са причина за появата на запек.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *