ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Едно просто упражнение ще ви отървете от болките в гърба и притискане на седалищния нерв /ВИДЕО/

Болките в гърба могат да създадат притеснения и неудобство, което да продължи по-дълго отколкото сме очаквали

болките в гърба

Болките в гърба могат да имат различен източник и причина, но усещането е еднакво неприятно. Крайният резултат е, че сме принудени да живеем в очакване, че положението може и да се влоши. Особено ако не се вземат мерки навреме.

Болките в гърба понякога минават от самосебе си. Друг път изчезват временно от лекарствата и мазилата, които ползваме, но със сигурност ще бъдат ликвидирани само от едно – упражнения.

Клопка на седалищния нерв (ишиас) причинява силна болка в гърба и задната част на бедрото. Това състояние е характерно за хората на възраст 35-50 години.

Седалищния нерв е един от най-важните и големи нерви в тялото. Започва с коренчета в лумбалната част на гръбначния стълб. Това е областта на кръста, откъдето обичайно започва и болката. След това този нерв продължава надолу през хълбоците и стига почти до края на крака. Негова задача е да изпраща и приема сигнали към долните крайници.

Болки в седалищния нерв

Ишиасът (наречен още и лумбосакрален радикулит) започва с дискомфорт и лека болка в гръбначния стълб, чувство за умора и болки в краката. Постепенно болката става по-лоша и нетърпима, и може да се разпространи по цялата задна част на бедрото и долната част на крака. Ако не се лекува, болестта може да доведе до трайно увреждане.

За щастие може да се отървете от болката. Единственото нещо, което трябва да имате е свободно време и желание.

Видеото, което ви предлагаме, ще ви даде 5 полезни трика, с които да овладеете болките в гърба и ще ви покаже едно чудесно упражнение, което ще сложи край на всички неудобства, които ишиасът причинява.

елиминира болката в кръста
НАНОБЕЛТ елиминира болката в кръста

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *