ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тя направи само 3 неща и отслабна с 40 килограма за 1 година!

Една млада жена отслабна с 40 килограма за 12 месеца, като спазваше само три прости правила

отслабна
Това 26-годишно момиче на име Аманда само за една година отслабна с 40 килограма. Въпреки това, тя не измъчи организма си с опасни за здравето диети. И не пръсна куп пари в скъпи фитнес центрове. Преди година Аманда тежеше почти сто килограма, но тя направи само една малка промяна в начина си на живот, и така успя да придобие желаната фигура.

Как се отслабва без диета? Как трайно се премахват тлъстините около корема?

Първа стъпка

стълби

Умерените упражнения помогнали на Аманда да се сбогува с наднорменото тегло. Само 20 минути енергична дейност на ден не просто ще ускори процеса на загуба на тегло, но също така ще спомогне за укрепване на сърдечно-съдовата система.

Ходене, колоездене, плуване, волейбол, изкачване на стълби – всичко това не изисква огромно усилие. Можете да изберете някоя активна дейност по своя преценка.

Втора стъпка

порция

Необходимо е да се контролира количеството на храна, която изяждате на ден. Тази задача не е проста, тъй като тялото се нуждае от време, за да се адаптира.

Такива мерки не означават отказ от консумация на любимата храна. Необходимо е просто правилно изчисляване на порциите, както и да се ядат храни, богати на фибри.

Стъпка трeта

протеини

Трябва да се хапват и повече протеини. Диетата с високо съдържание на протеини е помогнала на Аманда да отслабне бързо, без да навреди на мускулната тъкан, и без да се отпусне.

В допълнение, протеиновите продукти напълно потискат глада. За съжаление, този метод на отслабване е противопоказан за хора със сърдечни заболявания.

Днес Аманда продължава да поддържа същия начин на живот и се чувства невероятно. Освен, че е отслабнала, тя е възстановила и здравето си.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *