БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Изчистете артериите само за месец с лечебната смес на д-р Сяолан Джао

артериитеС помощта на този много приятен на вкус и още по-полезен за артериите чай ще осигурите дълготрайна защита на сърцето

Здравето на артериите е много важно за по-леката и ненатоварваща работа на сърцето.

Д-р Сяолан Джао е лекарка, която живее в Китай, но пътува изключително много, за да изнася лекции в различни световни университети. Посетила е и България два пъти, във връзка с нейните книги, който са преведени и издадени на български. От тях научаваме колко по-важна е вътрешната красота, не само за начина по който изглеждаме, но и по който се чувстваме.

Д-р Сяолан Джао
Д-р Сяолан Джао

Днес ви предлагаме рецепта за чуден чай от китайската народна медицина, който ще подготви тялото ви за вътрешната красота, която заслужава.

Твърде мазната храна, особено такава от животински произход, води до повишени нива на холестерол в кръвта. Излишния холестерол може да бъде отложен върху вътрешните стени на кръвоносните съдове и артериите, което води до намаляване пропускливостта на кръвта.

Така се стига до развитие на атеросклероза, заболяване, което води до инфаркт на миокарда или инсулт. За да се избегне този злополучен резултат трябва да се полагат своевременни грижи за прочистване на артериите. Това може да стане само за месец, ако всеки ден пиете от чая, рецептата за който ви предлагаме сега.

– 2 чаени лъжички настърган корен от джинджифил
– 100 гр. стафиди
– 4 чаени лъжички зелен чай
– 2 чаени лъжички мента
– сок от два лимона
– 1 литър вода
– 2 супени лъжици мед

Как се приготвя?

1. Сложете водата да заври. След това пуснете стафидите вътре и варете на тих огън 10 минути.

2. Отстранете от огъня. Прибавете зеления чай и ментата. Нека да стои не повече от 2-3 минутки. Прецедете и оставете течността на стайна температура.

3. На сутринта прибавете сока от лимоните и меда.

Няма срок, за който трябва да пиете тази напитка. Колкото по-дълго, толкова по-добре. За постигане на максимална защита, както и за да се предпазите от атеросклероза, отстранете излишните килограми, не яжте твърде мазни и пържени храни (стомаха и черния дроб ще ви благодарят за това), яжте повече пресни зеленчуци и плодове, богати на фибри и антиоксиданти.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 2 до “Изчистете артериите само за месец с лечебната смес на д-р Сяолан Джао

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *