ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Селфита помогнаха на вдовица да отслабне с 80 килограма за една година /ВИДЕО/

Вдовица отслабна трайно като публикува свои селфита в Instagram

преди и след
Героинята на тази вдъхновяваща история е Жюстин Маккейб. Тя е вдовица и е на 31 години. Преди около година е тежала 141 килограма.

Съдбата изпраща труден тест на тази жена: първо умира майка й, а една година по-късно съпругът й се самоубива. Жюстин намира утеха в преяждането и бързо започва да трупа килограми. Но след това се случва нещо невероятно!

Жюстин Маккейб решава да отслабне. Тя иска да се отърве от излишните килограми и да отвори нова страница на своя живот. Излишно е да казваме, че всичко, което Жюстин Маккейб е натрупала, благодарение на емоционалното преяждане, подкопава нейното здраве и я кара да се чувства не само по-зле, но и още по-самотна. Въпреки трудното начало, не се отказва – подлага се на строга диета и започва все по-често да посещава фитнеса.

отслабване

Мотивацията за отслабването е проста: тя иска да живее, не да съществува. А средството, освен диетата и фитнеса, са селфитата, които тя всеки ден прави. Това ѝ помогнало да се справи с депресията, която ѝ пречила не само да прекарва дните си нормално, но и да отглежда двете си деца.

Селфита и самодисциплина помогнаха на Жюстин Маккейб да отслабне

Снимките „преди и след“, които предлагаме на вашето внимание, също помогнаха на Жюстин да не се отклонява от правилния път! Тя започва да публикува снимки на постепенната й промяна в Instagram, и това се превръща в голяма мотивация. Освен от коментарите на нейните последователи, Жюстин е била подкрепена и от онлайн треньор, който винаги е бил в контакт с нея.

селфита

За малко повече от година тази невероятна жена успя да стане 57 кг! Тя разбра простата истина, че ако иска да се раздели с излишните килограми, трябва да разчита само и единствено на собствената си мотивация.

„Разбрах, че ако искам да продължи да живее без любимия си съпруг и майка, трябва да последна всички страхове в лицето.“, казва Жюстин Маккейб.

Възхищаваме се на хора, които са в състояние да постигнат онова, което желаят, въпреки обстоятелствата. В края на краищата, без значение колко е трудно, винаги има изход, и онези, които не се уморяват да работят, получават заслужена награда! Историята на Жюстин доказва, че човек е способен на всичко, стига да има волята да постигне онова, което е обещал пред себе си.

Ето видеото, което показва колко много се е променило тялото на Жюстин Маккейб само за около година.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *