Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ЦИСТОСТОП ХРОНО / CYSTOSTOP CHRONO

Съдържа D-маноза, екстракти от лрезови листа и американска червена боровинка, патентваната комбинация BetaVac, калциев фосфат, царевично нишесте, коповидон, повидон, магнезиев стеарат

Предназначение

Cystostop Chrono / Цистостоп Хроно при чести и повтарящи се цистити и състояния на уринарен дискомфорт
Cystostop Chrono / Цистостоп Хроно при чести и повтарящи се цистити и състояния на уринарен дискомфорт

ЦИСТОСТОП ХРОНО е продукт на билкова основа, препоръчван при бактериални инфекции и последващи състояния на дискомфорт, парене, болка в слабините, мътна урина, поява на кръв в урината. Приемът на продукта не позволява на патогените да се настанят трайно в органи на отделителната система. Ако това вече се е случило, с помощта на тази добавка по-лесно се провежда изчистването на бактериите от пикочния мехур и уретрите.

Как действат основните съставки в ЦИСТОСТОП ХРОНО: D-манозата подкрепя имунната система и същевременно уврежда онези части на бактериите, с чиято помощ те се закрепват за лигавиците на засегнатите органи. Подвижните микроорганизми лесно се изхвърлят от организма с урината.

Екстрактът от американска червена боровинка внася в инфектираната система проантоцианидини: съставки, които заедно с D-манозата предпазват отделителната система, включително бъбреците, образуването на колонии от болестотворните бактерии.

Брезовият екстрак действа като добър диуретик – това позволява на организма да се освобождава от всички излишни течности, а заедно с това и от вредните бактерии. Освен антимикробно действие, брезовият екстракт има способността да ограничава възпалителните процеси, ефективен диуретик е, а това действа мобилизиращо на отделителната система.

Как се приема

ЦИСТОСТОП ХРОНО се приема в доза два пъти дневно по една таблетка. Продължителността на приема зависи от състоянието на пациента и преценката на лекуващия.

Вариантът “Цистостоп хроно” се използва при тихо протичащи хронични състояния. Предназначен е за продължителна употреба. При внезапно възникнало остро състояние се препоръчва вариантът “Цистостоп рапид.” Тази подробност трябва да се отчете при изготвянето на конкретен терапевтичен план. Приемът на рапид-формата има за цел да овладее болезнената симптоматика, като се препоръчва следната схема на прием:
Първи ден – 6 пъти по две таблетки; втори ден – 6 пъти по две таблетки; трети и следващи дни, ако е наложително – 3 пъти по две таблетки.

Цистостоп рапид се препоръчва и като профилактика при полов контакт: половин до един час преди него вземете две таблетки.

Възможни нежелани ефекти

Съобщавано е за алергични реакции към продукта, изразяващи се в обриви, задух, оток на устните и гърлото.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ЦИСТОСТОП ХРОНО не се употребява при алергия към някоя от съставките, най-често от растително естество.

Не се препоръчва при деца под 3-годишна възраст.

ЦИСТОСТОП ХРОНО може да се използва продължително от всички потребителски групи, включително бременни и кърмачки. Продуктът е подходящ за диабетици.

Взаимодействие с други медикаменти

Не са известни лекарствени взаимодействия с негативен ефект за пациента.

_________

Усреднена цена в аптеките – 21 лв за опаковка от 30 таблетки по 1200 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *