Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Подмладяваща каша от 3 съставки връща младостта и здравето на кожата

Кожата е най-големия орган на нашето тяло, а кожните болести са едни от най-трудните за диагностициране и лечение

ръцете
Кожата на ръцете е визитка на всяка жена, на всеки човек.

Но не всички представителки на нежния пол успяват да запазят оригиналната красотата на ръцете си. Честият контакт на кожата с корозивни домакински химикали, хормоналните промени, излагането на ултравиолетова светлина – всичко това допринася за преждевременното стареене и прекомерната сухота на кожата на ръцете.

Днес сме решили да споделим с вас тайната на това как лесно, бързо и ефективно да върнете красотата на ръцете в домашни условия. Тази маска е отлична алтернатива на всичко онова, което специалистите в козметичните салони биха направили за вашите ръце. Тя ефективно се бори с бръчките, малките пукнатини и пигментните петна. Освен това лечебната овесена каша е отлично помощно средство и за онези, които страдат от псориазис, кожни раздразнения или екземи.

Необходими съставки:

– овесени трици
– вряща вода
– сметана
– зехтин

Как се прави:

1. Изсипете овесените трици във врялата вода в съотношение 1:1 и оставете така получената смес да се запари.

2. Добавете 1 супена лъжица заквасена сметана и същото количество зехтин. След това всичко се смесва напълно.

3. Първо измийте ръцете добре със сода за хляб. Изплакнете добре и подсушете. Намажете ръцете с получената смес от овесените трици, сметаната и зехтина. Добре е сместа да е поносимо топла. Дръжте маската около 15-20 минути, след което отмийте с топла вода.

Хубаво е да правите тази процедура поне два пъти в седмицата. Сами ще прецените, според състоянието на ръцете, колко продължително да я правите. След нанасяне на тази хидратираща маска кожата става мека и еластична, а бръчките, люспите и напуканите участъци изчезват до няколко дни.

Крем със секрет от охлюв
Крем със секрет от охлюв – изглажда бръчките, премахва старческите петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *