ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ани: Пия този вълшебен чай от 4 години и вече нямам проблем с жлъчката

Вълшебен чай от невен помага при различни здравословни проблеми

Ани Славова от Добрич казва, че от близо 4 години насам започва деня си с чаша чай от невен.

„Благодарение на чая от невен, вече нямам никакви проблеми с жлъчката и язвата. Чувствам се прекрасно и най-хубавото е, че вече мога да ям всички забранени плодове и зеленчуци. Вкъщи винаги има невен и дори близките ми започнаха да пият от моя чай. Казват, че им харесва, въпреки че в началото вкусът на невена им се стори малко странен. Аз лично го обожавам“, споделя тя.

вълшебен чай
Вълшебен чай от невен помага при проблем с жлъчката

Невенът има страхотни здравословни качества и е използван от години в народната медицина. Билката помага при възпаления и заздравява бързо всякакви рани.

Когато се приема под формата на чай, невенът действа благоприятно върху работата на черния дроб и дебелото черво. Препоръчва се и при различни язви. Освен всичко това вълшебната отвара гарантирано помага при високо кръвно, запек и при силен стрес.

А за приготвянето на чая ще имате нужда само от сух невен и вода.

Добавете една пълна супена лъжица невен (най-добре цветове) в 250 мл вряща вода, оставете да престои десетина минути, след което прецедете.

Пийте чая топъл. Добре е да не добавяте захар.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *