Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пречистете кръвта с напитка от лечебен плевел, препоръчанa от Авицена

Древният лекар Авицена е описал подробно използването на този лечебен плевел в своята книга „Канонът на медицината“

пирей
Авицена е древен лечител, чиито рецепти ползваме и днес. Дори и само заради това можем да се доверим на съветите, които ни дава той.

Токсините, които се натрупват с възрастта в клетките, отравят тялото ни, което води до различни заболявания, като по този начин не само не се чувстваме добре, но и стареем по-бързо. За да се избегне това, е необходимо да се провеждат редовни практики за детоксификация.

По-добро растение от растението житняк, или наречено още пирей, за тези цел не е открито! Наистина, плевела, който има завидна жизненост, притежава невероятни лечебни свойства, за които малцина са наясно.

Плевелът пирей съдържа повечето жизнено важни елементи, есенциални мастни киселини и важни антиоксиданти, включително ензими, необходими за добрата работа на тялото, която става факт след прочистването на кръвта.

Авицена

Съдържанието на хлорофил в житняка е почти 70%. Хлорофилът ефективно премахва токсините и тежките метали от организма, увеличава броя на червените кръвни клетки, ускорява метаболизма, обогатява кръвта с кислород и допринася за ликвидиране на натрупаните шлаки и вредности в тялото.

За целите на прочистването на организма в народната медицина често се използва сок от пшенична трева. За да се приготви този сок са необходими пресни стъбла, които трябва внимателно да се измият, да се попарят с вряла вода и да се смелят. Същото може да се направи и с тревата от пирей, като напитката, която ще получите, ще бъде още по-полезна. Препоръчва се да се пие по 30 мл. от този сок, 30 минути преди хранене в продължение на 2-3 месеца.

Противопоказания на този сок, препоръчан от Авицена, почти няма: тя не може да се използва само от деца, бременни жени и хора с индивидуална непоносимост към него.

Сокът от пирей е истинска благодат за всички онези, които искат да живеят до дълбока старост, без да знаят какво е това болест.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *