ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Това е най-мощното руско лекарство за лечение и профилактика на много болести!

Използвайте това руско лекарство за лечение на различни болести и като профилактика при различни състояния

лекарство

В тази статия ние ще ви покажем как да си направите най-мощното руско средство, което можете да използвате за лечение и профилактика на много и различни здравословни проблеми! Да, можете да използвате това лекарство за лечение на бронхит, отит, ангина, подуване, изгаряния, охлузвания, открити рани, пукнатини по ръцете и краката, възпаление на яйчниците, трофични язви и други заболявания, които обикновено засягат голяма част от възрастните хора, но от които страдат и децата.

Естествените съставки, високата поносимост и ефективността на това средство от руската народна медицина го прави предпочитан лек за лечение и профилактика на много болести.

Без много и излишни обяснения, ето как може да си направите и да ползвате това лекарство

Можете да използвате този лек както локално, така и вътрешно. Ако го използвате локално, трябва да го прилагате като компрес или да го търкате върху кожата си. И, както казахме, то може да се използва за вътрешна употреба – взима се по половин чаена лъжичка три пъти на ден преди хранене.

Ето и рецептата:

Трябва ви едно яйце, 400 мл растително масло от жълт кантарион и парче от пчелен восък (около 60 грама).

Ето какво трябва да направите: това е много просто – първо, трябва да се свари яйцето и да използвате жълтъка.

Налейте маслото от жълтия кантарион в подходящ съд. Щом се затопли достатъчно сложете вътре пчелния восък. Уверете се, че сте намалили достатъчни топлината на котлона и изчакайте, докато восъкът се стопи. Когато чуете характерният за смесването на двете съставки пукащ звук, тогава вземете пресования предварително жълтък и го сложете бавно към восъка и маслото от жълт кантарион. Но не го слагайте целия! Трябва да се добавя постепенно. Маслото ще започне да се пени, така че бъдете готови за бързо отстраняване на съда от котлона.

Изчакайте и го върнете отново на печката. Така постепенно добавяйте жълтъка, докато сместа не се смеси добре и не придобие хубав жълт цвят. Когато това се случи, оставете да изстине на 15-20 минути и прецедете през тензух.

Съхранявайте лекарството в подходящ съд в хладилник. Така получената смес има трайност не повече от 10 месеца.

Използвайте така, както вече стана дума малко по-нагоре в статията – половин чаена лъжичка три пъти на ден преди хранене. При рани и охлузвания – просто намажете или направете компрес.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *