Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Направете си сами лимонада от лавандула и се отървете от главоболието и безпокойството

Лимонада от лавандула, с лимон и мед, добре охладена и с малко лед – какво повече му трябва на човек в летните жеги?

лавандула
Направете си сами лимонада от лавандула и се отървете от главоболието и безпокойството

Много експерти по целия свят казват, че лавандулата е изключително полезно и благотворно средство срещу хронични и болезнени главоболия. Лавандулата работи добре като ефективен стабилизатор на настроението и като обезболяващо средство. Лавандулата е и идеалният и безпощаден убиец на стреса и напрежението.

Можем още много да ви говорим за лавандулата, но едва ли са чак толкова много хората, които да се съмняват в полезните свойства, които има тя. Затова просто опитайте рецептата, която ви предлагаме днес. Ако си направите тази лимонада, ще бъдете изумени не само от резултатите, но и от безспорно свежия и приятен вкус, който лавандуловата лимонада има!

Тази домашна лимонада от лавандула е отлично средство, което ще успокои сетивата ви. Експертите казват, че упоритото главоболие може да бъде причинено от стрес, напрежение, дехидратация, или други външни или вътрешни фактори. Маслото от лавандула е всичко, от което се нуждаете, за да си спестите главоболието и последвалата мигрена, както и безсънието, което следва след това.

Лавандулата има мощно противовъзпалително, антисептично, спазмолитично, анти-гъбично, антибактериално, детоксикиращо, хипотензивно и седативно действие. Освен това красивата лилава билка е мощен антидепресант.

Лимонада с етерично масло от лавандула

Вие се нуждаете от следните съставки

  • 1 чаша качествен, естествен мед
    12 чаши вода
    3 капки етерично масло от лавандула
    Сок от 6 лимона

Смесвате съставките в подходящ съд и слагате за известно време в хладилника, за да се охлади. Може да добавите листенца мента или пръчка джинджифил за още по-свеж вкус.

Опитайте и се насладете на чудесния вкус. Дайте баланс на вашето тяло и прогонете главоболието и безпокойството с тази полезна и свежа лимонада от лавандула.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *