ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецепта на древен китайски лекар отпушва артерии и пази от сърдечни болести

Сърдечни болести, лош холестерол и всички фатални последствия от това могат да бъдат ликвидирани с помощта на ето тази напитка

Sun+Simiaо
Един от най-великите китайски лекари Сун Симяо е завещал на поколенията тази лесна, но много ефективна рецепта за прочистване на артериите. Сун Симяо е написал около 6000 рецепти за лекарства и различни видове лечения, а една от най-великите му книги „13 мерки за поддържане на здравето“ е част от основата на китайската традиционна медицина.

Здравните експерти твърдят, че много хора по света страдат от сърдечни болести, за които дори не предполагат. Липсата на време или на възможност да се посети лекар и да се направят изследвания поставя в риск вашето здраве. Но има един много лесен и не чак толкова скъп начин за превенция и лечение – народната медицина.

Народната медицина в помощ на сърдечните болести

сърдечни болести

Вие трябва да бъдете много внимателни, тъй като високите нива на лошия холестерол може да бъдат основна причина за сърдечно-съдови проблеми – различни сърдечни заболявания и инфаркти. Да, трябва да бъдете не само много внимателни, но и да знаете, че няма значение дали сте млади или стари, мъже или жени – всички хора могат да имат висок холестерол и да страдат от последствията.

Медицинските експерти също казват, че има някои фактори и причини, които ви поставят в по-висок риск, като например: прекомерно пушене, неправилно хранене, липса на физическа активност, наднормено тегло, голяма обиколка на талията, хипотиреоидизъм и диабет. Хубавото е, че можете да контролирате тези фактори. Но лошото е, че и фактори, които не могат да се контролират, като генетиката. Този рисков фактор е извън вашия контрол.

Както казахме, поддържането на здрави артерии е много важно за всички нас. Можете да направите това, като следвате здравословен начин на живот и като хапвате повече здравословни храни. Защо? Защото, когато плаката се натрупва върху вътрешните стени, артериите се запушват и потискат притока на кръв. Плаката е изработена от различни вещества, които циркулират в кръвта, като мазнини, холестерол, калций, клетъчни отпадъци и фибрин.

Днес е вашият щастлив ден, защото в тази статия ние ще споделим с вас най-ефективната домашна напитка, която ще ви помогне да отпушите артериите! Така че, ако искате да почистите артериите бързо и ефективно, тогава определено трябва да опитате тази чудотворна лечебна смес. Само една чаша на ден от тази напитка и не след дълго ще усетите разликата. Ще се почувствате освежени и пълни с енергия.

Ето какво трябва да направите!

Вие се нуждаете от следните съставки:

2 супени лъжици прясно настърган джинджифил
1 чаша измити стафиди
4 супени лъжици зелен чай
1 литър вода
2 супени лъжици мед

В подходящ съд сложете стафидите и залейте с водата.Варете на слаб огън. След 10 минути отстранете тенджерата от котлона и добавете зеления чай и двете супени лъжици прясно настърган джинджифил. И сега, трябва да покриете съда с капак и да го увиете в топло вълнено одеяло. Дръжте го по този начин една нощ – 8 часа. На сутринта прецедете напитката и подсладете с мед.

Пие се по 150-200 мл. два пъти на ден, 40 минути преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 2 до “Рецепта на древен китайски лекар отпушва артерии и пази от сърдечни болести

    • m.atanasova каза:

      Най-обикновен зелен чай, от онзи който ще ви предложат в магазина, по възможност насипен, а не на пакетчета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *