ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Направете си сами алкална вода само от 6 съставки!

Балансът е всичко в живота, и той лесно може да бъде постигнат като се пие по-често алкална вода

алкална вода
Алкална вода, малко спорт, лека диета, достатъчно сън – какво повече му трябва на човек, за да бъде здрав?

Както казахме още в началото – балансът е всичко в живота. Да, трябва да балансирате всичко в живота си, ако искате да сте здрави! Трябва да се балансира работата и почивката, времето, което прекарваме със семейство и времето, през което сме с приятели, спестяване и прахосване средства, и най-важното – да балансирате здравословната храна с вкусната, но не особено полезната. Балансът е ключът към всичко, включително и към нивото на рН в човешкото тяло. Трябва да знаете, че човешкото тяло се нуждае от балансирано ниво на рН, за да сме здрави.

Ние всички знаем, че типичната диета на повечето хора е „опакована“ с преработени храни, месо, хляб, алкохол, тестени изделия, хляб и рафинирани захари. Това са едни не особено полезни и кисели храни. Забележка: експертите казват, че човешкото тяло работи най-добре, когато стойността на рН е около 7.4. Както казахме, контролираният рН баланс е изключително важен, тъй като раковите клетки се развиват в кисела среда. Но за сметка на това имунната система работи чудесно в алкална среда.

Ето какво ще ви е необходимо, за да си направите сами алкална вода само от 6 съставки

Вие се нуждаете от следните съставки:

– 1 органичен лимон, за сок
– 1 чаена лъжичка. органичен сок от алое вера
– 1 чаена лъжичка ябълков оцет (органичен, суров, непастьоризиран и нефилтриран)
– чаша и половина вода (стайна температура или топла, на вкус)
– 1 чаена лъжичка непастьоризиран мед
– Няколко листенца мента или босилек

Забележка: вие трябва да знаете, че някои храни са „кисели“ (като лимон и ябълков оцет), но след поглъщане те имат алкализиращ ефект.

Начин на употреба:

Ето какво трябва да направите – това е много просто! Трябва да се смесят всички съставки, посочени по-горе, във висока чаша, като е добре да се минат през блендер, макар и за малко. За да получите пълния алкализиращ ефект от водата, уверете се че ще я пиете на празен стомах. Това трябва да бъде първото нещо, което ще пиете сутрин или малко преди да си легнете.

Трябва да пиете тази алкална вода в продължение на 5 дни. Вие ще бъдете изумени от резултатите! Ще се събуждате освежени и пълни с енергия, а кожата ви ще бъде чиста и мека!

Ние наистина се надяваме тази статия да ви е била полезна и не забравяйте да я споделите с приятелите си и семейството си. Благодаря!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 3 до “Направете си сами алкална вода само от 6 съставки!

  1. Доктор Гугучков каза:

    Лимонена киселина и оцетна киселина не могат да направят алкална среда.
    Авторът – да се върне в училище и да не лъже хората.

    • Иван каза:

      Попаднал в човешкия организъм, лимона проявява силно алкални свойства, независимо, че е кисел…прочетете Вие малко преди да обвинявате!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *