Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Удивителното смути на доктор Андрю Уейл, което ликвидира подуването

Тази невероятно вкусна рецепта за смути на доктор Андрю Уейл ще ви спаси от подуването на стомаха, ставите и лицето

подуването
Подуването на тялото е едно изключително неприятно усещане, което освен проблеми със здравето носи след себе си и крайно неприятни негативни емоции.

Днес ви представяме рецептата на доктор Андрю Уейл. През 1968 година завършва Харвардския университет и взима решение, което завинаги ще промени живота му – той решава да изучи подробно начините и растенията за лечение чрез природата. Освен това решава да пропагандира и начинът, по който широката общественост гледа на собствената си храна. Доктор Уейл се мести в Сан Франциско. Там изучава още по-подробно алтернативните лекарства и се опитва да ги интегрира в по-конвенционалните западни начини за изцеление. В популярни предавания, като тези на Лари Кинг и Опра, Уейл представя диети, които включват органични плодове и зеленчуци, както и прясна риба.

 доктор Андрю Уейл
Доктор Андрю Уейл

Подуването на корема е неудобен проблем, с който все повече хора се сблъскват всеки ден. Ако стомахът ви е толкова издут, че не може да си закопчаете копчето на панталона, това най-вероятно се дължи на натрупаната газ в червата.

Ключов фактор за намаляване на газовете в червата и елиминиране подуването на корема е поддържането на правилен храносмилателен процес, който да осигурява възможно най-бързо и ефективно освобождаване на червата.

Храна, която седи в стомаха или червата прекалено дълго може да създаде усещане за постоянна пълнота и подуване на корема. Освен това, тази храна може да не бъде напълно смляна и да навлезе в дебелото черво, където ще ферментира и ще произведе излишък от газове, които от своя страна ще подуят корема.

Грешните хранителни навици, дисбаланс на хормоните, както и някои храни могат да допринесат много за появата на подуване на корема.

Боб, лук, аспержи, картофи, царевица, гъби и артишок са в списъка на съставките, които често предизвикват подуване, така че трябва да бъдете внимателни, когато ги консумирате.

Ето и рецептата, която е не само вкусна, но и много полезна. Може да правите това смути винаги когато имате усещането, че стомахът ви е подут

– 1 чаша неподсладен бадемово мляко
– 1/2 чаша малини
– 1/2 чаша парченца ананас – за предпочитане свеж
– 8 листа от мента

Инструкции:

Сложете съставките в блендер и обработвайте сместа, докато стане копринено гладка. Налейте в чаши и сервирайте веднага.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *