Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тя пие тази напитка всеки ден и резултатът е зашеметяващ!

Тази напитка е вкусна и полезна

Симона Ставрева е наша читателка, която е имала сериозен проблем с мазнините в областта на корема. Тя дълго време пробвала какви ли не методи за отслабване, като накрая попаднала на информация за една изцяло натурална напитка. Ето какво ни пише:

„Здравейте. Името ми е Симона Ставрева и съм от град Плевен. От няколко години насам имам проблеми с мазнините в областта на корема и направих доста безрезултатни опити за отслабване. Един ден във Фейсбук видях информация как една дама е отслабнала с домашна напитка. Понеже около мен има доста жени, които имат същия проблем, реших да помогна на всички, разпространявайки ценната информация. Надявам се, че ще ми публикувате рецептата.

За домашната напитка са нужни:

1 малка бутилка минерална вода
половин чаша нискомаслено кисело мляко
2 супени лъжици лимонов сок
половин чаена лъжица джоджен (изсушен)

Тази напитка
Тази напитка за отслабване е много вкусна

Приготвянето на напитката е много лесно. Киселото мляко се слага в голям съд и се добавя минералната вода. Разбърква се до получаване на айрян. После се слага лимоновият сок и накрая – джодженът.

Прехвърля се в удобна чаша и се консумира.

Препоръчително е да приемате от тази домашна напитка по два пъти на ден (общо 2 чаши) – 30 минути преди закуска и 2 часа преди сън.

Гарантирам ви, че резултатът ще бъде зашеметяващ!

Тази напитка подобрява храносмилането и топи мазнините в областта на корема.“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *