ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

3 рецепти, благодарение на които имам прекрасна коса

Здравейте, мили хора.

Името ми е Атанаска Стоименова и живея в град Сливен. Видях, че други ваши читатели пращат полезни съвети, затова реших и аз да се включа. Искам да споделя с останалите 3 изпитани рецепти за прекрасна коса. Нека да отбележа, че преди косата ми беше ужасна. Един ден реших да направя някои промени и постигнах забележителни резултати.

коса
Имам прекрасна коса!

Ето какви са моите тайни за здрава и красива коса:

Спанак и зелена салата

Вземете няколко листенца от спанак или салата и ги пасирайте с малко вода. Нанесете получената смес по скалпа.

Тези 2 растения подсилват космите и тяхната регенерация благодарение на високото си съдържание на магнезий, калций и витамини. Тази страхотна рецепта я знам от моята фризьорка. Наистина върши чудесна работа!

Лично аз си правя тази маска по един път на седмица. Резултатът – косата ми е по-бляскава и по-здрава.

Рибено масло

Нанасям рибеното масло по скалпа и космите. Този уникален продукт стимулира космените торбички, укрепва косъма по цялата му дължина и засилва растежа.

А ако искате да удвоите ефекта му, хапвайте повече скумрия, риба тон, сьомга, сардина, орехи, бадеми, лешници.

С коприва

Взимам по 2 шепи листа от коприва и чемшир. Слагам ги в съд, с вместимост около един литър и добавям 500 мл вода. Прибирам съда на тъмно място и изчаквам 4 дни. След това мажа косата си с течността и втривам внимателно в корените.

Обикновено трябва да се масажира около 10 минути с кръгови движения. После главата се увива с хавлия. Трябва да преспите така, а на сутринта да изплакнете косата си с хладка вода, но без шампоан или балсам.

Това са моите рецепти за прекрасна коса. Пробвайте ги, разпространявайте ги и дано ви помогнат! Ще се радвам да помогна и на други хора, които се оплакват от „коса, приличаща на метла“. Моята преди беше такава, но се радвам, че успях да променя нещата.

Пауър Ню Хеър Лосион
Пауър Ню Хеър лосион против косопад

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *