Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Невероятната история на жена, която се излекува от рак, благодарение на своето куче!

Жена, болна от рак, се излекува напълно, благодарение на своето куче Дейзи. Д-р Клеър Гест от Великобритания, която е специалист по поведенчески модели при животните, разказва как нейният лабрадор е спасил живота й.

“Просто беше невероятно! Помня как един ден изведох Дейзи на разходка и тя започна да подскача около мен. Кучето ме буташе по гърдите и аз усетих голяма болка точно там, където бяха лапите й. Реших да си направя преглед и ако тогава не го бях сторила, почти 100% е сигурно, че сега нямаше да ви разказвам тази история”, споделя д-р Гест.

рак
Д-р Клеър Гест се излекува от рак, благодарение на своето куче

След прегледа станало ясно, че британката страда от рак, но за нейно щастие заболяването било открито навреме. Именно това спасило живота й.

“Излекувах се от коварното заболяване и днес категорично мога да заявя, че кучетата надушват рака. Моето куче Дейзи е абсолютното доказателство!”, са думите на жената.

Преди около 5 години д-р Гест даже публикувала проучване, в центъра на което било кучето й. Животното имало за задача да подуши 6000 проби на човешка урина и разпознало 551 като потенциални източници на рак, пише itv.com.

Били направени медицински изследвания и се доказало, че кучето било право за 93% от случаите!

След страхотния успех д-р Гест започнала да мотивира и други хора да си отглеждат кучета, които могат да бъдат обучени да откриват раковите образувания. В 73% от случаите животните се оказвали прави.

Кучетата надушват болестта рак, благодарение на факта, че при тях обонянието и дишането са два отделни процеса.

Животните имат т.нар.Якобсонов орган. Това е разделителната линия между дишането и душенето. При издишване въздухът, който се поема от кучетата, излиза през странични ноздри, а централните ноздри могат да изследват поетия с глътката въздух мирис – именно по този начин те усещат „мириса” на заболяването.

Генотрон
ГЕНОТРОН – концентрирана формула с екстракт от глухарче

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *