ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Номерът на китайката: какво ще стане ако масажирате ето тази точка на ухото?

Има една точка, която се намира близо до ухото, и ако всеки ден я масажирате редовно ще бъдете изненадани от страхотния резултат

ухо
Броите калории, ходите на фитнес, спазвате диетата точно, но понякога се случва така, че идва един неустоим момент на изкушение. Или ако имате достатъчно воля – устоявате на изкушението, и въпреки това не отслабвате. Борбата с наднорменото тегло е трудна. Но днес, lekuva.net има добра новина за вас – акупресурата помага да отслабнете, и то много ефективно.

Точка на отслабване

След като овладеете тази проста техника за самостоятелен масаж, можете успешно да контролирате апетита, да подобрите храносмилането и да стимулирате обмяната на веществата.

За да откриете тази точка и за да започнете да я масажирате, както и да се насладите на ефекта, който има този масаж, трябва да направите това, което се вижда на снимката. А то е сравнително просто: сложете показалеца си в основата на ухото – там, където свършва хрущялната част и започва меката част. Допрете ли пръста, започнете да отваряте и затваряте устата. Трябва осезаемо да усещате мобилността на челюстта. Там е точката, която е отговорна за апетита. Масажът се прави на дясното ухо в продължение на минута-две.

За да бъде този масаж ефективен, той трябва да е съпроводен от спокойствие, тишина и подходяща емоционална нагласа. Затова е добре да се отпуснете, да е леко затъмнено, да има приятна музика и съзнанието ви да е свободно. Може да визуализирате тялото, което искате да имате, докато правите масажа.

Този масаж ще ви помага винаги когато изпитвате нужда да хапнете нещо забранено. Прилагайте го по време на диета, отпуска или през уикенда – доказано е, че тогава изкушенията са най-големи.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *