ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ВЕНОСМИЛ / VENOSMIL

Съдържа хидросмин, магнезиев стеарат, желатин, еритрозин, оцветители, вода

Предназначение

venosmil-cap-200-mgВЕНОСМИЛ съдържа активен компонент – хидросмин, който е флавоноид с доказан ефект в случаи на венозна недостатъчност. Подобрява кръвообращението при застойни състояния с болки, тежест и отоци на краката. Препоръчва се при разширени вени и стара венозна тромбоза.

Как се приема

ВЕНОСМИЛ се приема в дози, определени от лекар в зависимост от възрастта и здравословното състояние на пациента. Ако няма специални указания, от продукта се взема три пъти дневно по една капсула от 200 мг. Капсулите се приемат по време на хранене. Поглъщат се цели, с вода.

По лекарска преценка пациенти в напреднала възраст и болни с бъбречни и чернодробни отклонения могат да приемат редуцирани дози.

При неволно предозиране трябва да се търси медицинска помощ, възможни са усложнения. Ако е пропуснат прием – това не бива да се компенсира с двойна доза при следващото вземане на продукта.

Възможни нежелани ефекти

Този продукт при правилно прилагане рядко дава странични ефекти. Все пак е възможно да се получат реакции на стомашно-чревния тракт или нервната система. Съобщавано е за главоболие, гадене, болки в стомаха, както и кожни обриви.

Ако интензивността на тези прояви нараства след всеки прием на ВЕНОСМИЛ, спрете терапията и потърсете лекарско мнение.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ВЕНОСМИЛ не се прилага при алергия към един или повече компоненти на продукта.

Не се използва при лечението на деца.

Не е подходящ при отоци, свързани със заболявания на сърцето, бъбреците или при чернодробна недостатъчност.

Да не се използва от бременни, особено през първите три месеца на бременността. Не е подходящ за кърмачки. По индивидуална преценка и под лекарско наблюдение се допуска в тези рискови групи само ако очакваната полза превишава потенциалния риск.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за несъвместимост на продукта с други лекарствени средства.

Усреднена цена в аптеките – 9 лв за опаковка от 20 капсули по 200 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *