ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

КРАЛОНИН / CRALONIN

Съдържа хомеопатичните компоненти Crataegus, Spigelia anthelmia, Kalium carbonicum, както и етанол и вода

Предназначение

428fХомепатичният продукт КРАЛОНИН се използва при отклонения в сърдечната дейност – неврогенни смущения, тежест в сърдечната област, тахикардия и ритъмни нарушения след стрес, физически и психически натоварвания.

Компонентът Crataegus е съотнесен към биоактивните компоненти на глога и неговите разновидности. Известно е лечебното въздействие на това растение върху сърдечно-съдовата система. Продукти от Crataegus monogyna се препоръчват при сърдечна невроза, аритмия, склеротични промени в кръвоносните съдове, хипертония, стенокардия, астма и хиперфункция на щитовидната жлеза.

Съставката Spigelia anthelmia отвежда към растителен компонент от семейство Логаниеви (framar.bg). Има лечебно въздействие при заболявания на сърдечно-съдовата, нервната система и очите.

Kalium carbonicum е химичен фактор, калиев карбонат. Сред показателите за прилагане са проблеми на сърдечно-съдовата система – сърдечна недостатъчност, хипотония, ритъмни нарушения. Друга посока е нервната система – нервност и безпокойство, свръхчувствителност, желание за хипермедикация.
КРАЛОНИН се прилага по лекарско указание.

Как се приема

КРАЛОНИН се приема под формата на перорални капки; дозата и продължителността на приема са в зависимост от здравословния проблем и състоянието на потребителя. Индивидуалната доза е в рамките на 10-20 капки, поглъщани с вода до три пъти дневно. Възможно е продължително лечение. Ако обаче определеният контролен преглед установи, че състоянието не се повлиява, терапията следва да се смени.

Възможни нежелани ефекти

В редки случаи са възможни реакции на свръхчувствителност.

Кога НЕ БИВА да се употребява

КРАЛОНИН не бива да се прилага при алергични реакции към някой от компонентите.

Възможно е приложение при деца само по лекарска препоръка и под контрол.

Медикаментът е приложим по време на бременност и кърмене; това обаче следва да става след консултация с лекар.

Рискови групи пациенти, за които е необходима индивидуална оценка на риска, са алкохолици, хора с епилепсия, чернодробни заболявания, мозъчни увреждания.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на КРАЛОНИН, които са с негативни последици за здравето на пациента.

_________
Усреднена цена в аптеките – 11 лв за опаковка от 30 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *