Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Антираковото смути на Керъл Бекерман – само от пет съставки!

Керъл Бекерман е родена във Великобритания и днес е известна с лесните и здравословни рецепти за здраве

ginger-turmeric
Керъл Бекерман е писател, блогър, разработчик на рецепти и автор на шест популярни книги, една от които е издадена и в България. Тя има над 40 години кулинарен стаж и дълъг опит в смесването на билки и лечебни сокове.

Тя предпочита вкусове от цял ​​свят, които смесва заедно в иновативни и вълнуващи комбинации, и по-специално, сливане на тези елементи в прости и лесни рецепти, описани стъпка по стъпка.

Днес ви предлагаме да си направите антираковото смути на Керъл Бекерман – рецептата е истински хит във Великобритания. Това смути се прави лесно, невероятно вкусно е, а за ползите могат да ви говорят всички онези хора, които са го опитали и са се убедили в неговите безспорни качества и неоспорими здравни ползи.

Керъл Бекерман
Керъл Бекерман

Това смути е идеално като превенция на раковите болести. То стопира възпалителните процеси в организма, пречиства и атакува туморите.

Освен всичко друго, рецептата е подходяща за хора, които имат действителни и сериозни проблеми със ставите. Когато е налице такова страдание, не само движението е трудно – променя се целият ритъм и начин на живот. Най-големият проблем е, че въпреки болкоуспокояващите лекарства облекчение не настъпва. Нищо не пречи обаче да пробвате това лечебно смути, което ще ви донесе облекчение и сила.

Противовъзпалителните храни са чудесен начин да подобрите здравето си и да се отървете от такива опасни болести като рак и остеоартрит.

Трябва да знаете, че тази супер напитка е заредена със здравословни хранителни вещества и съединения, които се борят с болестотворните тумори. За да имате най-голяма полза снабдете се с органични продукти. Смутито се прави много лесно. Следвайте рецептата и бъдете здрави!

Домашно противовъзпалително смути – РЕЦЕПТА

Съставки:

3 или 4 моркови
1 червена ябълка
1/2 парче корен от джинджифил
1/2 парче от корен куркума или куркума на прах – 1 чаена лъжичка
1/4 лимон с кора

Начин на употреба:

Първо, трябва да се обели на куркумата и джинджифила и да се почисти ябълката. След това нарежете и сложете всички съставки в блендер. Пасирайте. Добавете малко вода, ако е необходимо.

Пийте това смути винаги, когато се почуствате недобре. Ако го ползвате като средство за превенция и лечение е добре курса на употреба да не е по-малко от месец.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *