Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Болестта на Алцхаймер – съвети за лечение от алтернативната медицина

Болестта на Алцхаймер се появява, когато мозъчните клетки на главния мозък дегенерират и той се свива. Макар че причината не е известна, някои изследвания показват, че болестта може да е свързана с нивата на алуминий или токсини в тялото.

Загубата на паметта и деменцията са ключовите характеристики на тази прогресивна болест. Събитията от далечното минало се помнят, но скорошните се забравят. Пациентът, обикновено над 60-годишен, става дезориентиран, особено нощем, и прогресивно агресивен. По-късните етапи на болестта го приковават на легло и причиняват инконтиненция, така че изискват цялостни и непрекъснати гршки.

болестта на Алцхаймер
Избягвайте готвенето с алуминиеви прибори

Лечение

Избягвайте готвенето с алуминиеви прибори и проверявайте продуктите, например дезодорантите, за тяхното съдържание.

Диета и хранене. Добре балансираната диета с големи количества антиоксиданти (бетакаротин, С и Е), цинк, селен, магнезий и фолиева киселина може да пречи на вредните свободни радикали (в храната или причинени от замърсяването на въздуха или стреса) да атакуват тялото и освен това да минимизира симптомите. Когато нивата на DHEA паднат под 180ng/dL при мъжете и 130 ng/dL при жените (оптималните равнища са 750-1250 ng/dL при мъжете и 550-980 ng/dL при жените), могат да се вземат добавки от 50-100 mg дневно за мъжете и 20-75 mg за жените.

Прочетете тази препоръчителна диета при болестта на Алцхаймер

Билкова медицина. Изследванията показват, че билката гинко билоба може да е полезна. Тя подобрява кръвоснабдяването на мозъка, увеличава нервните импулси и освен това подобрява паметта.

Препоръчваме хранителната добавка на реномираната фирма Sanct Bernhard ГИНКО БИЛОБА.

Гинко билоба Sanct Bernhard
ГИНКО БИЛОБА помага при болестта на Алцхаймер и деменция

Хомеопатия. Лекарството Alumina може да действа като превантивна мярка срещу началото на болестта или да забавя напредването. По тази причина то често се препоръчва за използване в семейства, в които има история на алцхаймерова болест.

Съвети:

Увеличаването на приема на витамини В6 и С може да е благотворно. Препоръчваме добавки от мултивитамини и минерали, които можете да си закупите от ТУК.

Консултирайте се с вашия лекар, ако симптомите на алцхаймеровата болест започнат да пречат на нормалната дейност или причиняват антисоциално поведение. Лечението винаги трябва да се провежда съвместно със съветите на лекаря.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *