ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Отървете се лесно от болката с метода на московския лечител Владимир Сафонов

Владимир Сафонов е известен руски лечител и екстрасенс, станал популярен през 70-те и 80-те години на миналия век

масаж

Името му се свързва и с българската пророчица Ванга, която Сафонов посетил няколко пъти. Владимир Сафонов е роден през 1916-та година, воювал е във Втората Световна Война и умира през 2004-та година.

За откриване болния орган на пациента, Сафонов не трябва да се среща с него. Достатъчно е да има негова снимка, извадка от почерка или пръстови отпечатъци, или дори само да чуе гласа му по телефона.

Владимир Сафонов
Владимир Сафонов

Владимир Сафонов, по професия строителен инженер, независимо от своите уникални способности, е скептик и не особено религиозен човек. Той обяснява способностите си не като „дар от Бога“, а като един вид, все още неизвестен на науката, феномен. Никога не е отказвал да участва в каквито и да било научни експерименти, които да допринесат за опознаването на този феномен, и за дефинирането на неговите способности.

Днес ви предлагаме един много прост, лесен и класически метод, чрез който лечителят и екстрасенс Сафонов е облекчавал собственото си главоболие.

Ако сте уморени, ако имате главоболие, мозъкът ви е „прегрял“ и нямате абсолютно никаква енергия, опитайте се да извършите тази лесна процедура! След 45 секунди вие ще се почувствате много по-добре, а ако се повтори този прекрасен самомасаж на регулярна основа, мигрената ще се отдалечи завинаги.

Масаж при главоболие

Някои области на главата са особено чувствителни по отношение на въздействието. Една от тези области е браздата между веждите. Леко натиснете върху нея и нежно масажирайте с показалеца. Минута по-късно, главоболието ще изчезне без следа, а общото ви състояние ще се подобри!

ПРЕДИМСТВА

Предотвратяване на главоболието
Помага да се ​​отървете от стреса
Подобрено кръвообращение в областта на главата и шията
Лечение на безсъние
Нормализиране на вътреочното налягане
Стимулиране на мозъка

Сега вече знаете как се прави масаж на главата с магическа сила! Не си губете времето напразно – просто го опитайте, и бъдете сигурни, че резултатът няма да закъснее.

Не забравяйте да споделите тази ценна информация и с приятелите си в социалните мрежи!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *