Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Дженифър Анистън разкри тайната на безупречната си фигура и перфектно здраве

Дали има жена, която не би искала да има една и съща перфектна фигура през целия си живот, като Дженифър Анистън?

jenifer
И при това актрисата е на 47 години! Гъвкаво тяло, еластична кожа и форми, на които би завидяла всяка 20-годишна девойка!

Дженифър не крие факта, че има начин да се поддържа идеално тегло и фигура в продължение на толкова много години, и с готовност споделя нейните техники за красота.

Тайните на хармонията

Йогата помага за запазване формата на тялото. Дженифър Анистън я практикува вече повече от 20 години. Занятията се провеждат 3 пъти седмично и траят от 60 до 90 минути. Медитацята успокоява духа и уравновесява тялото. Това е и един допълнителен начин да се постигне пълно отпускане на тялото и мускулите.

3

Дженифър казва, че йогата играе ключова роля в поддържането на физическата форма и психическото и емоционално състояние. „Йогата е моята тайна да се отърва от стреса. Физическите упражнения са за тонус, а срещите с приятели са по-добри от всеки антидепресант. Това всъщност е моята рецепта – движение, релаксация и настроение!“, признава талантливата актриса.

За да запази тонуса на кожата звездата прилага един простичък сутришен ритуал: бърз контрастен душ, почистване с мек, овлажняващ крем и чаша топла вода с лимон на празен стомах. За закуска актрисата предпочита шейкове с авокадо, яйце и кокосово масло, или овесени ядки с банан. Обядът обикновено е от зеленчуци, който комбинира с храни, богати на протеини.

Анистън признава, че нищо човешко не й е чуждо, и понякога с удоволствие си позволява да хапне италианска кухня, както и гръцка, както и някой по-завъртян десерт! Когато все пак трябва да загуби няколко килограма, тя минава на супер здравословен режим на хранене с ниско съдържание на въглехидрати, а също така включва и тренировка с кардио и силови упражнения.

Това са всичките тайни на хармонията между тялото и душата на звездата от телевизионния сериал „Приятели“! Както сами се убедихте няма нищо необикновено: активна позиция в живота, оптимизъм и никакъв мързел, що се отнася до упражнения, движение и здравословно хранене!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *