Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ТОП 10 на антираковите продукти сред хранителните добавки!

Витамин B17 Комплекс. РЕЙШИ ПЛЮС с Мегавитал комплекс. ПРЕВЕНТ КОМПЛЕКС. Шийтаке. МАЙТАКЕ ПЛЮС с Мегавитал комплекс. ДЖИНДЖИФИЛ таблетки. Германор 132. КОРДИЦЕПС ПЛЮС. МЕГАВИТАЛ КОМПЛЕКС от 7 гъби. БРОКОЛИ.

За никого не е тайна, че коварните ракови заболявания, са бичът на новото време, но никак не е лесно човек да се ориентира в океана от антираковите продукти

За никого не е тайна, че коварните ракови заболявания, са бичът на новото време. Ежегодно коварната болест отнема живота на толкова много хора по света, че само при споменаването му, всеки един от нас настръхва и се моли да не бъде застигнат от него.

Специалистите посочват, че открито навреме, в повечето случаи заболяването е лечимо. Заради забързаното си ежедневие обаче хората често пренебрегват симптомите на коварното заболяване и търсят специализирана помощ в доста късен етап от заболяването.
антираковите продуктиНикой не е застрахован, но е добре да обръщате внимание на всеки един знак, който организмът ви дава, колкото и незначителен да ви се струва той на пръв поглед.

След като обобщихме накратко положението с раковите заболявания, е време да ви запознаем с антираковите продукти сред хранителните добавки, които неслучайно са е превърнали в истински хит не само в България, а и в световен мащаб.
Често пъти хората, които са засегнати от коварната болест се губят в океана от антиракови продукти и рецепти.
Тези, които ще ви представим в следващите редове са изпитани и са се доказали многократно през годините.

1. Нови изследвания: В17 + гъба рейши има УНИКАЛЕН противораков ефект
Броят на хората, които залагат на антираковите продукти се увеличава с всеки изминал ден.
Може би отговорът не се крие в науката, а в подхода към рака и политиката, която се води в тази посока.
Жестоката истина се крие в икономическата мотивация на онези, които доминират във фармацевтичния бизнес.

Всъщност истината е, че вече съществува антираков продукт, който наистина действа за разлика от голяма част от тези продукти, на които се прави шумна реклама.
Ежегодно хиляди научни работници, лекари и изследователи декларират, че са на крачка от откритието на ефикасен антираков продукт, но после все се появява някаква пречка, която не позволява да се стигне до края.
Както вече споменахме тази пречка е икономическата полза за фармацевтичния бизнес, който всяка година печели луди пари.

Но лекарство против коварната болест вече съществува и то наистина помага. Не забравяйте, че, за каквато и болест да става въпрос на първо място е превенцията, а след това правилното лечение. Ако поради някаква причина сте пропуснали превенцията и сте стигнали до лечение, то е много важно да откриете правилното такова.
За съжаление горчивата истина е, че лечението и смъртта на хората болни от рак, са доста доходоносни за икономиката.

Витамин В17 Комплекс, е идеалното средство за лечението на коварния рак.
По време на конференцията на международната общност за борба с рака от доклада на д-р Джудети – италиански професор от Факултета по медицина от Университета в Торино посочи, че витамин В17, познат още като амигдалина (леатрил) подпомага унищожаването на много тумори като тези на ректума, гърдата, шията и матката.
Докторът посочва, че в много от случаите са станали свидетели на това как витаминът е успял да умъртви цяла група тумори и то изключително бързо.

Този витамин има понижаващо кръвното налягане действие, намалява кислородния глад, минимизира риска от появата на сърдечна недостатъчност, коригира нарушенията на въглехидратната обмяна, притежава антиалергичен и антиоксиданен ефект, успокоява нервната система, без да причинява сънливост.
Витамин В17 притежава мощно свойство за лечение на доброкачествени тумори като аденоми на хипофизата, простатата, полипи, кисти и др., имунодефицит, чести настинки, наднормено тегло, диабет тип 1 и 2, болести на централната нервна система, затлъстяване, хипертония, атеросклероза и др.

Истинският витамин B17 вече в България
B-17-COMPLEX-233x400Истинският витамин В17 с „леатрил” вече е и в България.
Съдържащите се във витамин В17 съставки като кайсиево масло, сушени кайсиеви ядки и леатрил благоприятстват имунитета.
Гъбите Рейши и Кладница, съдзържащи бета-глюкани оказват благотворно влияние на регенерацията на клетките, както фибрите действат на храносмилателната система.
Плодовете Облепиха са изключително полезни за възстановяването на еластичността на съдовете и способства съсирването на кръвта.
Кладницата пък оказва благоприятно въздействие върху нивата на кръвната захар, кръвното налягане и мазнините.
Като цяло хранителната добавка има общоукрепващо действие върху организма, връща енергичността и жизнеността и повлиява благоприятно имунната система.
За постигането на оптимален ефект, е препоръчително да приемате този продукт в продължение на 3 до 6 месеца.

2. РЕЙШИ ПЛЮС с Мегавитал комплекс
reishiГъбата Рейши е сочена за най-доброто природно средство, което китайската медицина изплозва от повече от 5 хиляди години.
Неслучайно я наричат божествената гъба на дълголетието. В състава на това вълшебно природно лечебно средство влизат 119 ароматни вещества, които притежават мощно противовъзпалително, антираково и антивирусно действие.
Тя се използва като съпътстваща терапия при хора, болни от рак на черния дроб, на белия дроб, на стомаха и на кожата, при отслабени функции на имунната система и при радиационни болести. С доказано отлично действие е и при проблеми с кръвоносната система, вирусни и бактериални инфекции, астми, сърдечни заболявания и алергии.
Подобрява значително циркулацията на кръвта като предотвратява съсирването й. Има мощен възстановителен ефект след тежки операции и болести.
Действа болкоуспокояващо при проблеми с мускулите, костите и ставите и спомага за подобряване на състоянието на хора, страдащи от язва, гастрит или епилепсия.
Има отлично действие при чувство на безпокойство, страхови неврози, хронична умора, слаби нерви и др.
Оказва положително въздействие при всички видове хронични, остри и дегенеративни болести.
Гъбата Рейши е единствената, която създава положителна емоционална настройка и подсилва състоянието на духа.
Приема се два пъти дневно преди хранене по 1-3 капсули. Не е препоръчително да се приема от деца, бременни и кърмачки.

3. ПРЕВЕНТ КОМПЛЕКС за нормализиране на кръвна захар
prevent-kompleksТази хранителна добавка помага при проблеми с черния дроб, панкреаса и при наличие на диабет, диабетна полиневропатия и високи нива на кръвната захар.
До голяма степен подобрението на състоянието на диабетиците, приемащи този продукт се дължи на Копринус.
Съдържащите се в продукта гъби имат и мощно антираково действие.
Препоръчителният прием на тази хранителна добавка е два пъти дневно по две капсули, половин час преди храна.

4. Шийтаке или „гъбата на императора“ е фармакологично и биологично една от най-добре изучените гъби!
shiitake-plyusСпециалистите препоръчват горещо приема на тази гъба при отслабена имунна система и при различни видове тежки заболявания. Тя способства за засилване циркулацията на кръвта и намаляване на вискозитета, нормализира стойностите на холестерола, кръвната захар, триглицеридите и кръвното налягане. Притежава силно изразено антитуморно действие.
Гъбата е с доказана ефективност при чести автоимунни заболявания. Тя не само стимулира, а и нормализира функциите на сърдечносъдовата система и храносмилателната система. Облекчава за раз време силно главоболие, ревматизъм и мигрена. Освен това премахва психичното напрежение от стресовите ситуации през деня.
Препоръчителният прием на този продукт е по 1-3 капсули, 2 пъти дневно, преди храна.
Не се препоръчва употребата на продукта заедно с Аспирин, Синтром и при склонност от кръвотечение. Не е препоръчителен приемът на продукта от бременни, кърмещи и деца.

5. МАЙТАКЕ ПЛЮС с Мегавитал комплекс
maitake-pliusИ тази гъба се препоръчва горещо от специалисти по източна медицина. Тя се използва от древни времена като средство за цялостно подобряване на организма и за удължаване на живота.
Майтаке е един от най-мощните антиракови продукти. Именно поради тази причина често се използва като съпътстваща терапия при рак на черния дроб, рак на гърдата, рак на панкреаса, рак на простатата, рак на стомаха и рак на кожата.
Освен това оказва благотворно въздействие при наличието на бактериални, гъбични и вирусни инфекции.
Успешно подсилва имунната система и подобрява работата на сърдечната система. Способства за регулиране на нивата на кръвната захар, мазнините, теглото и хормоналния блаанс. Препоръчва се при диабет, хепатит, чернодробни болести и остеопороза.
Наричат Майтаке „танцуващата гъба”. Гейшите я приемали, за да се предпазят от наднормено тегло.
Богата е на витамините от групата В и предшественика на витамин Д.
В Япония дори е регистрирана като срезство за лечение на вируса на СПИН.
Приема се по 1-3 капсули на ден, два пъти преди хранене.
Да не се приема от деца, кърмещи и бременни.

6. ДЖИНДЖИФИЛ таблетки
djindjifil-1
Джинджифилът на таблетки е още едно чудо на китайската медицина. Той се прилага при наличието на различни стомашни и храносмилателни неразположения, подуване на стомаха и дори при преяждане.
Препоръчва се приема му при гастропареза, колики, диспепсия, запек и др.
Има силно облекчаващо действие при кашлица, простудни заболявания, бронхит, ставни възпаления, морска болест и при пътувания.
Облекчава неразположението при мигрена и забавя значително растежа на раковите клетки. Това го превръща в продукт, подходящ за преодоляването на различни видове ракови заболявания.
Не на последно място китайците препоръчват джинджифила като мощен афродизиак.
Приема се по две таблетки, три пъти дневно.

7. Германор 132
germanor-132Германор е биоактивен комплекс, съдържащ органичен германий. Притежава мощно антиоксидантно действие. Доказал е многократно неутрализиращото действие върху свободните радикали, предизвикващи ракови заболявания.
Употребата му е препоръчителна при канцерогенни проблеми, хипертония, артрит, атеросклероза, лъчетерапия, химиотерапия, понижен имунитет, проблеми с кръвоносната система, хронична умора, сърдечни болести и др.
Върши отлична работа при възстановяване след заболявания и при работа във вредна или замърсена работна среда.
Приема се по 1-2 капсули, два пъти дневно след нахранване с достатъчно количество вода. Не се препоръчва за бременни, кърмещи и деца.

8. КОРДИЦЕПС ПЛЮС с Мегавитал комплекс
kordiceps-pliusТози продукт е мощен природен антибиотик с широкоспектърно действие.
Препоръчва се да се употребява при туморни заболявания на мозъка, кръвта, простатата, белия дроб и лимфата.
Смекчава значително страничните ефекти, които се появяват при химиотерапия и подобрява функциите на кръвоносната, дихателната и отделителната система.
Оказва стимулиращо действие върху функцията на черния дроб и действа като хепатопротектор.
Подпомага оздравяването при астма, ефизем, пневмонии, възпаления на бъбреците, уринарния тракт и дихателните пътища.
Освен, че укрепва имунитета, подпомага детоксикацията на организма като прочиства лимфата и кръвта.
Приема се 1-3 капсули, два пъти дневно преди храна.
Можете да увеличите дозата до 8 капсули дневно при наличието на първи симптоми на грип или простуда.
Да не се приема от деца, кърмещи и бременни.

9. МЕГАВИТАЛ КОМПЛЕКС от 7 гъби
megavital-kompleksТази хранителна добавка притежава мощно антиоксидантно действие. Представлява синергична комбинация от седем гъби и три антиоксиданта.
Всичко това превръща продукта в отличник сред антираковите продукти сред хранителните добавки. Изключително ефективен е в борбата с раковите заболявания и допринася за нормалното функциониране на всички системи и органи в човешкото тяло.
Приема се два пъти дневно преди храна по 1-3 капсули. Не се препоръчва на деца, бременни и кърмещи.

10. БРОКОЛИ за борба срещу рака!
sanct-bernhard-broccoli-glucosinolatБроколите са новата надежда сред антираковите продукти.
Препоръчват се при рак на стомаха, дебелото черво и белия дроб, както и за цялостно прочистване на организма след отравяне с различни токсини.
Имат отлично действие при профилактика на болестите на белия дроб.
Броколите намаляват значително риска от появата на сърдечносъдови заболявания, подсилват зрението и имат антиревматичен ефект.
Приема се по 1 капсула, два пъти дневно.

Ето и още няколко хранителни добавки, които ще Ви помогнат за цялостното укрепване на здравето:

 ЧИСТО МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН
maslo-ot-cheren-kimion-500x500-400x400В последно време чистото масло от черен кимион се превърна в истински хит в световен мащаб.
В България все още не е особено популярно, но и малкото, които са го ползвали, са доволни от продукта.
Наричат чистото масло от кимион „маслото на фараоните” и според легендите е способно да излекува всичко, освен смъртта.
Този широкоспектърен продукт върши чудеса при мигрена, главоболие, астма и алергии. Подпомага лечението на паразитни болести и има профилактичен ефект при предотвратяването им.
Оказва благотворно въздействие при наличието на хипертония, язва, гастрит, газове, високи нива на лошия холестерол, помага при отпадналост и хронична умора и не на последно място стимулира сексуалната активност.
Препоръчва се при лечението на алергии, астма, псориазис и диабет.
Освен това има антивирусно действие и е мощен имуностимулатор, който противодейства срещу образуването на ракови клетки.
Приема се по 1 ч.л. два пъти на ден, поне 30 мин. преди храна.

 Масло от черен кимион + витамини и мастни киселини
maslo-ot-cheren-kimion-204x400Този продукт е доказал своето действие през вковете. Обогатеният вариант с мастни киселини и витамини е особено подходящ за възстановяване на сринатата имунна система, както и за възстановяване след боледуване, претоварване или преумора.
Действа отлично при наличието на хронично главоболие, астма, алергии, регулира нивата на лошия холестерол, балансира пристъпите на хипертония. Особено полезен е продуктът при различни стомашни неразположения като язва, гастрит и газове.
Съдейства за прочистването на паразитите от храносмилателния тракт и отделителната система.
Маслото от черен кимион, обогатено с мастни киселини и витамини е добър регулатор на мастната обмяна. Балансира успешно артериалното налягане и подобрява функционирането на тимусната жлеза.
Оказва благотворно въздействие върху ноктите, кожата и косата.
Приемът му активира костния мозък и се наблюдава значително подобрение на кръвоснабдителната функция на организма.
Може да се прилага още при диабет.
Приема се по 1-2 капсули, два пъти на ден.

 ЧИСТ ЕКСТРА СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА
chist-ekstra-sok-ot-aloe-weraТози продукт е идеален за цялостно укрепване на организма и лечение на различни кожни проблеми като екзема, язви, псориазис и изгаряния. Специалистите го препоръчват горещо и за лечение на раздразнени черва, язви, стомашни проблеми, понижен имунитет и болестите свързани с него, високи нива на лошия холестерол, възпаление на дихателните пътища, отпадналост, лупус, диабет, алергии, следвилусен синдром, хемороиди, бактериални инфекции и др.
Чистият сок от Алое вера е незаменим източник на седем от осемте жизненоважни есенциални аминокиселини, които са пряко свързани с растежа на клетките и не се синтезират от организма.
Приема се по 50 мл. дневно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *