ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Пречистете червата си с брашно от ленено семе!

Разберете колко, кога и защо трябва да приемате брашно от ленено семе

Ако искате да се предотвратите и излекувате разнообразни здравословни проблеми, достатъчно е да почистите чревната флора от слуз, паразити и задържана плака. Това можете да направите лесно, приемайки брашно от ленено семе.

С течение на годините организмът ни преработва тонове храна и течности, но голяма част от мазнините и токсичните отпадъци остават в червата и дебелото черво и загниват. Това от своя страна води до натравяне на кръвта ни и нанася тежки и непоправими вреди на цялото ни тяло.

Едни от най-честите знаци, че червата ни са замърсени са: чест запек, нарушен метаболизъм, диабет, наднормено тегло, прекалено ниско тегло, бъбречни заболявания, болести на черния дроб, увреждане на слуха и зрението, лошото състояние на кожата, косата и ноктите, както и други заболявания – артрит, сред които и живото застрашаващи – рак.

С помощта на клизма се пречиства само малка част от дебелото черво – около 40-50 см. Освен това лечението с клизма отнема време, неприятно е и е вредно за чревната микрофлора.

Единственото, което трябва да направите, за да пречистите червата и дебелото черво, е да приемате от 1 до 3 супени лъжици брашно от ленено семе. То може да изведе от тялото ви всички натрупани с годините отпадъци, токсини и слуз в рамките на само три седмици. Освен всичко, този метод позволява и бързото нормализиране на телесната маса и подпомага изгарянето на мазнините. Освен това има и положително въздействие върху регулирането на липидния метаболизъм. С брашно от ленено семе ще премахнете токсините от организма си и ще намалите нивата на холестерол в кръвта.

Брашно от ленено семе помага при възпаление на лигавицата на горните дихателни пътища и стомашно-чревния тракт, при гастрит, колит, язва на стомаха и дванадесетопръстника, заболявания на пикочните пътища, цистит, пиелонефрит, както и при наднормено тегло и промени в липидния метаболизъм.

Начин на употреба:

брашно от ленено семе
Тази смес ще ви помогне да предотвратите множество заболявания.

Всяка сутрин, в продължение на 3 седмици, консумирайте тази смес за закуска.

Седмица 1: 1 супена лъжица брашно от ленено семе, смесена със 100 мл кисело мляко

Седмица 2: 2 супени лъжици брашно от ленено семе, смесени със 100 мл кисело мляко

Седмица 3: 3 супени лъжици брашно от ленено семе, смесени с 150 мл кисело мляко

В случай, че не можете да откриете брашно от ленено семе в магазините, можете да закупите ленено семе и да го смелите фино.

Не е препоръчително да съхранявате сместа повече от ден. Съветваме ви да си приготвяте нова порция всяка сутрин.

Не забравяйте да пиете много вода – най-малко 2 литра на ден. Ще постигнете отлични резултати, ако към нея прибавяте мед и лимон. За да поддържате здравето  на целя си организъм е необходимо да правите това пречистване веднъж годишно.

Източник: http://www.healthylifetricks.com

Растителен въглен EQUILIBRA
РАСТИТЕЛЕН ВЪГЛЕН за плосък корем без подуване и газове

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Пречистете червата си с брашно от ленено семе!

  1. П. Рангелов каза:

    Може ли това пречистване да се прави повече от един път годишно? Чел съм, че вместо кисело мляко се ползва кефир.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *