БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Няма хапче, което може да се сравни с този народен лек за прочистване от паразити!

В тялото ни постоянно живеят и се разможават повече от 1000 различни микроорганизми и паразити

паразити
Някои от тези микроорганизми са полезни, но други са просто паразити. Chlamydia, Trichomonas vaginalis, гонококи, дрожди, микоплазми, Ureaplasma и други бавно, но сигурно тровят човешкото тяло, което води до различни хронични заболявания.

Що се отнася до червеите, научни изследвания са доказали, че заразени с различни видове от тях са 95% от населението на света. Паразитите не само се хранят с най-ценните хранителни вещества от храната, която консумираме, но и тровят нашето тяло, като отделят различни отрови и токсини.

Газа, запек, диария, болки в ставите, кожни обриви, както и различни алергични реакции, нарушения на нервната система, нарушения на съня, хронична умора и дори рак може да се дължи на заразяване.

Народен лек за прочистване от паразити

2 пъти годишно (пролет и есен) е необходимо да се извършва обезпаразитяване на тялото, особено ако имате домашни любимци в къщата. Рецептата, която днес сме избрали, е много лесна и е изпитана от народната медицина в продължение на десетилетия.

В началото на деня залейте 1 супена лъжица пресни листа от пелин с 200 мл вряща вода, покрийте и оставете да стои така в продължение на 20-30 минути. Прецедете.

Пийте по 100 мл от инфузията сутрин 20 минути преди хранене, а останалите 100 мл – през нощта.

karamfil

Прочистването от паразити с помощта на пелин продължава три дни – нито повече, нито по-малко. За по-голям ефект може да прибавите към инфузията от пелин предварително смлян карамфил. Дозата е на върха на чаена лъжичка, или ако предпочитате да ви е по-пикантно – може и повече.

В края на терапията се прави почистваща клизма: 1-2 ч.л сух пелин се залива 1 с литър вряща вода, и се охлажда до температурата на тялото.

Една седмица по-късно, отново правите трите дни прочистване с инфузията от пелин и карамфил. Тази процедура се прави два пъти годишно – през есента и през пролетта.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Няма хапче, което може да се сравни с този народен лек за прочистване от паразити!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *