ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ето я напитката, с която свалих първите 12 килограма само за 70 дни!

Предлагам ви рецепта за напитката, с която свалих 12 килограма за около 2 месеца

napitkata
От около 5-6 години непрекъснато търпя критики от близки и приятели, че съм прекалено дебела. Не мога да си крива душата – бяха прави. Но е имало случаи, в които забележките им дълбоко са ме наранявали, защото са били отправени по времето, когато спазвах поредната диета, или правех някакви опити да отслабна.

Аз нямам заболяване, което да предполага наличието на тези излишни килограми. Признавам си, че бях доста лакома. Използвах храната за успокоително така, както някои хора използват алкохола.

Но от няколко месеца насам аз съвсем не съм тази дебелана, която бях. Успях да отслабна с напитката, която сега ще споделя с вас. Рецептата открих в интернет, в някакъв форум и реших да я пробвам не за друго, а най-вече заради здравословния ефект, който има. Бях се примирила тогава, и си казах, че ако съм дебела, то поне да се погрижа малко за здравето си. Днес напитката ме възнагради с ефект две в едно, защото освен по-слаба съм и малко по-здрава отпреди.

Полезните свойства на куркумата са признати в целия свят. Тази подправка има противовъзпалителни, антиоксидантни и антисептични свойства, и действа като дезинфектант. След като започнах да добавям куркума към ежедневната диета, аз подобрих имунитета и кръвообращението, а заедно с това ускорих и метаболизма.

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ

3 литра вода
3-4 броя лайм, или 2-3 лимона, ако нямате под ръка лайм
150 мл. мед
2 супени лъжици с връх куркума
черен пипер

ПОДГОТОВКА

Предварително си подгответе 3-литров буркан, стъклен, в който да направите напитката. Ако нямате буркан, може и различни стъклени шишета, но трябва да имате подходящ съд, в който да я разбъркате.

Кипнете водата и я оставете да се охлади леко. Рендосайте предварително измитите лимони, или лайм, изцедете сока и ги добавете към водата.

Когато не е чак толкова топла, към водата се добавя меда и куркумата. Разбърква се хубаво. Не се ползва блендер или други подобни уреди – бърка се на ръка.

Оставете сместа на хладно място за 24 часа.

Преди употреба, не забравяйте да прецедите напитката. Пие се по 120 грама три пъти дневно половин час преди хранене. Аз нямаше как да измеря точно 120 грама, затова пиех по половин чаена чаша. Преди да изпия напитката, добавях черен пипер, около щипка-две.

Курс на лечение – три седмици. Резултатът няма да отнеме много време! След тези три седмици почивате две седмици и правите още един курс на лечение. За мен това беше достатъчно.

Не съм променяла много ритъма си на живот през този период. Някак естествено престанах да ям сладки десерти и хляб, просто защото не изпитвах нужда за тях.

Колкото до движението… Това все още е пропуск в моят режим на отслабване, просто защото нямам много време за тренировки. Разчитам единствено на разходките с приятелки през уикендите.

Неда Симеонова от София на 39 години

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 4 до “Ето я напитката, с която свалих първите 12 килограма само за 70 дни!

  1. Цвети каза:

    Хората, които страдат от болен стонах предпполагам знаят какво тр да избягват!

  2. пфу каза:

    Хаха-черен пипер. Защо публикувате такива „рецепти“, без да посочите, че хората с болен стомах не могат да ги ползват – ще си съсипят здравето! А такива са поне 50% от хората днес-с язви, гастрити, колити.

  3. Диана каза:

    Здравейте,
    Реших да изпробвам напитката и си я направих. Искам да попитам къде се съхранява след като минат 24 часа – в хладилник или може само на хладно място? Задължително ли след като се изпие, след 30 минути трябва да се яде нещо, тъй като аз не закусвам? Може ли без да се яде?

    Благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *