Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Чудна смес за понижаване нивото на кръвната захар само с 5 съставки

Понижете нивото на кръвната захар с помощта да тиквено мляко и се чувствайте отново добре и във форма

кръвната захар
Природата ни предоставя страхотни средства за лечение, и ние се убеждаваме в това всеки ден. Винаги може да се лекувате с лекарства, закупени от аптеката. Понякога обаче те не дават ефект и онова, което следва да се направи, е да се потърси помощ от природната аптека.

Високите стойности на кръвната захар са проблем не само на онези, които страдат от диабет. Това състояние, ако се поддържа редовно, може да предизвика много неприятни усложнения.

Постоянна умора, сухота в устата и лош дъх, трудно зарастване на рани, наднормено тегло и повишен апетит, проблеми със зрението – това са само част от симптомите, които биха могли да алармират за повишено ниво на глюкоза в кръвта.

Тиквените семки са невероятен природен дар. Те не само могат да понижат нивото на кръвната захар, но и да изчистят тялото от паразити, като глисти например. Те са много полезен продукт за щитовидната жлеза. Поп-кралицата Мадона ги предпочита като ежедневна грижа за запазване на здравето и младостта. Ако имате малокръвие или авитаминоза, тиквените семки ще заредят кръвта с желязо и ще подобрят състава ѝ, а това няма как да не се отрази на добрата работа на сърцето.

Младите момичета и момчета могат да се преборят с акнето, ако редовно хапват тиквени семки, или приемат тиквено мляко, което лесно се прави от смлени тиквени семки и вода, или суроватка.

Lekuva.net се грижи за здравето ви, затова днес ви предлагаме рецепта за магическа напитка от тиквени семки.

Как да направим напитката за понижаване на кръвната захар?

СЪСТАВКИ

150 грама тиквени семки
Половин чаша от кафе преварена вода /няма да ви е необходимо цялото количество
Половин чаена лъжичка канела (за вкус)
4-5 фурми
Суроватка – половин чашка от кафе

ПОДГОТОВКА

Накиснете тиквените семки за една нощ във водата.

Водата се изцежда и омекналите тиквени семки се разбиват в блендер, заедно с малко вода. Сложете след това суроватката и отново добре разбийте всичко.

Така получената смес се прецежда. След това добавете нарязаните на дребно фурми и разбъркайте сместа. Накрая овкусете с канела.

Изсипете полученото тиквено мляко в стъклен буркан и го съхранявайте в хладилник.

Забележка: ако се получи много гъста смес спокойно може да разредите с вода, докато не получите гъстота, удобна за пиене.

Пийте тази напитка по 150 грама на ден на празен стомах половин час преди хранене. Приема се в продължение на 5 дни, после 5 дни се почива и така, докато получите подобрение.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *