Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лекар-натуропат дава рецепта за естествено прочистване на черния дроб

Това е една чудесна рецепта за пролетно прочистване на черния дроб

prochistvane na cherniya drob
Рецептата, която ви предлагаме днес е на Юри Каменев е лекар-натуропат, доцент, полковник от медицинската служба, автор на над 60 научни статии и няколко книги, посветени на лечението, посредством естествена терапия.

Черният дроб е един от най-големите органи в човешкото тяло. Освен това, той изпълнява и множество полезни функции. И не на последно място – когато боледува, черният дроб боледува почти безсимптомно. Той стоически понася злините, които му причиняваме, като се храним с неподходяща храна, пием прекалено много алкохол, гладуваме, спазвайки съмнителни диети или преяждаме… И му трябва много малко, за да се възстанови и да започне да работи нормално. Ето защо едни от най-добрите средства за прочистване на черен дроб са билките и естествените напитки.

Черният дроб филтрира и отстранява токсините и шлаките. Колкото по-здрав е черния дроб, толкова по-здрави ще сме ние. Здравето е една от най-важните причини, поради която е добре да се следи чернодробната функция и периодично детоксикация.

Доктор Юри Каменев
Доктор Юри Каменев

Прочистване на черния дроб у дома

Тази напитка е естествено средство, което може да помогне за прочистване на токсините не само на черния дроб. Тя ще прочисти много добре и червата, а ако я ползвате често след време може да се окажете не само по-здрави, но и по-слаби, с нова, много по-свежа визия.

Как да си направите напитката за прочистване на черния дроб?

Необходими продукти:

– 150 грама прясно зеле
– Сок от 1 лимон
– Няколко розички броколи
– 25 грама нарязани стръка целина
– 1 круша
– Джинджифил – 1 чаена лъжичка, настърган
– Куркума – 1 чаена лъжичка
– Щипка черен пипер
– 500 мл преварена вода
– Мента, прясна, няколко листенца

Как да се направи?

Зелето, броколито, крушата, целината, джинджифила и ментата се пасират, като се добавя постепенно вода. След това се слага лимоновия сок, куркумата и черния пипер.

За ефективно прочистване на черния дроб тази напитка трябва да се пие през ден в продължение на две седмици. След това се почива една седмица и се прави нова още веднъж.

Много е подходящо да прилагате това прочистване малко преди и веднага след големи празници, като Великден, Гергьовден, Коледа, Нова Година и т.н.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *