ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

При кисти и миома: смесете тези две съставки и забравете за болестта

С тази чудна смес ще си помогнете не само ако имате киста или миома

дебелец

В следващите редове ще ви разкажем за една невероятна смес от две много полезни съставки, която помага при някои доста неприятни неразположения и болести.

Това домашно средство от народната медицина е изключително полезно и ефективно срещу много здравословни проблеми, особено срещу кисти, сърдечни заболявания, миоми и натрупване на токсини в организма. Необходими са ви само две съставки, за да направите тази мощна комбинация. Вярвате или не, ще регенерирате целия организъм, ако смесите дебелец и мед. Основната съставка на този природен лек е билката дебелец – с доказано много ползи за здравето. Латинското наименование на това растение е „Sempervivum“, което означава „винаги жив“. Гърци и римляни са отглеждали дебелец в домовете си. Те са го използвали и като средство, което да държи досадните насекоми далеч от къщите им. Много хора днес имат това растение в домовете си за същата цел.

Домашна защита срещу кисти, при миома и други заболявания

Вие се нуждаете от следните съставки:

  • 300 грама листа от дебелец
    500 грама мед

Начин на употреба:

Трябва да почистите добре листата от дебелец, да ги измиете и да ги нарежете в меда. Нека да престои така два дни на хладно място. Може да разбърквате от време на време.

Консумирайте по 1 супена лъжица на ден, от това невероятна домашно средство за защита, на празен стомах сутрин, веднага след като се събудите. И не забравяйте да не пиете или ядете нищо друго в следващите 2 часа.

Вие ще бъдете изумени от резултатите. Това домашно средство за защита е изключително полезно и ефективно за стимулиране обмяната на веществата и за очистване на организма от всички вредни токсини.

Това естествено лекарство има положително въздействие върху здравето като цяло. В Русия го използват като превантивна медицина за сърдечно-съдови заболявания, също и за по-добрата работа на метаболизма, за борба с кисти и при наличие на миома.

Ние наистина се надяваме тази статия да е била полезна за вас. Не забравяйте да я споделите с приятелите и семейството си в социалните мрежи.

Благодаря.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “При кисти и миома: смесете тези две съставки и забравете за болестта

  1. идждн каза:

    това на снимката не е дебелец Sempervivum, а саксифрага. Дори не са роднини. Ще натровят някой с подобни щуротии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *