Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Аз имам плосък корем, благодарение на рецептата на Дейвид Зинченко

Дейвид Зинченко е бивш главен редактор на списание Men’s Health

 Дейвид Зинченко
Дейвид Зинченко

Той е автор на няколко от най-продаваните книги за отслабване и разработчик на едни от най-ефективните енергийни системи.

В България е известен с 8-часовата диета и книгата „Плосък корем за 6 седмици“, която беше първата и единствена книга, която прочетох, и благодарение на която днес се радвам на чудесно здраве и прекрасна нова фигура.

Днес ви предлагам да се възползвате от рецептата на Дейвид Зинченко за плосък корем. Аз не бях в състояние да отслабна, докато не започнах да ползвам този коктейл.

Има много рецепти, които може да ползвате, за да изгорите коремните мазнини. Някои работят, а други – не. Аз споделям с вас рецептата на Дейвид Зинченко, като искрено се надявам и вярвам, че тя ще бъде ключът за вашето по-бързо и ефективно отслабване.

korem

Честно казано, в началото имах някои съмнения. Аз не мислех, че ще бъде толкова ефективна! Смес от хрян и корен от джинджифил ми помогна да се справя с проблема, който в продължение на години оставаше нерешен. Да, пазила съм диети, да, отслабвала съм, но корема ми по една или друга причина си оставаше стърчащ, все едно съм глътнала футболна топка.

Оказа се, че е необходимо да се стимулира тялото с тази напитка, която естествено изгаря мазнините отвътре, за да се отърва от излишните течности.

И за да не ви губя времето, ето рецептата на коктейла, без която не започва нито един мой ден.

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ

  • 125 г прясно настърган хрян.
    4 лимона.
    3 ч.л. мед.
    2 ч.л. канела.
    1 супена лъжица настърган корен от джинджифил.

ПОДГОТОВКА

  • Джинджифилът и хряна се смесват в блендер.
  • Добавете към сместа лимоновия сок от 4-те лимона.
  • Прибавете към тях меда.
  • Накрая ръснете канелата и разбъркайте отново.
  • Взимайте сиропа в продължение на 21 дни, 2 пъти на ден по 2 супени лъжици.

Желателно е да консумирате тази смес преди хранене или тренировка. След завършване на курса, направете почивка за една седмица. при необходимост може да повторите отново.

Един съвет от мен, ако не ви понася лютивия, или по-скоро пикантен вкус: след като вземете двете лъжици от сместа, може да изпиете една чаша топла вода, за да си оправите вкуса.

Сашка Йорданова от София на 41 години

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *