ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Нечувано! Лек от 3 съставки подмладява костите с 20 години!

Лекарство за болки в ставите подмладява костите и дарява свобода на движение

bolki stavite
Нечувано! Лек от 3 съставки подмладява костите с 20 години!

Много хора, особено онези, които са на възраст, биват изправени пред проблеми, създадени от болките в ставите. Бодежи в коленете, тежест в ставите, болки в гръбначния стълб – и това съвсем не е всичко, което хората страдащи от тези заболявания, са принудени да търпят.

Lekuva.net се грижи за вас и вашето здраве, и затова ще споделим с вас рецептата за бърза ликвидация на болките в ставите. Този лек перфектно облекчава болката, а след третата процедура, вие ще се чувствате много по-добре!

Лекарството, което подмладява ставите и гони болките далеч

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ

300 г алкохол или чист спирт – за основа
10 мл камфоров спирт
10 мл йод
10 таблетки аналгин

ПОДГОТОВКА

1. Смесете всички съставки, като таблетките аналгин трябва да бъдат предварително счукани.

2.Сложете сместа в тъмно и хладно място, на което да престои в продължение на 21 дни. От време на време може да разбърквате течността.

Нанесете сместа с триене върху мястото, където има болка. Най-добре ще е ако може да втривате по-дълго време. Процедурата се извършва само вечер. Старателно се намазва засегнатата област и след това се превързва. Над превръзката се слага вълнен плат, за да може възпаленото място да се затопли. Тази процедура се извършва 10 дни всяка вечер, след това 5 дни има почивка и отново 10 дни се трие и превързва болното място, ако се чувствате болка.

Традиционната медицина е богата с рецепти за лечение на ставите, но преди да ги използвате, трябва да се консултирате с вашия лекар. Много заболявания, като артрит, болки в кръста, ишиас и други са свързани с отлагането на соли. Затова, заедно с по-нататъшното лечение триене трябва да направите двуседмичен курс на лечение само вегетарианска храна.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *