Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Диетата на балерините – ето как да отслабнете за 1 седмица!

Изящните тела на балерините пленяват със своята ефирност, но това се постига с много строг режим, затова всеки с мерак да изглежда добре по бански, може да се подложи на тяхното пречистване и диета.

Все пак сред тези пластични танцьорки няма пухкави, така че и ние можем да се доверим на техния начин.

Подготовка

Преди да започнете тази диета обаче, е необходимо да подготвите организма си за промените в храненето. Това се случва с помощта на два разтоварващи дни, които ще адаптират тялото така, че то да не се стресира. През първия ден закусете с една чаша доматен сок, най-добре да бъде домашен. На обяд изпийте две чаши доматен сок и една филийка пълнозърнест или многозърнест хляб. За вечеря отново приемете само една чаша доматен сок.

През втория ден закуската е чаша топло прясно мляко, в което може да се добави канела или чисто какао. Обядът е чаша айрян и филийка пълнозърнест хляб или без квас. В този ден за последно хранене са предвидени две ябълки. Допълнително е позволена само вода.

диетата на балерините
Диетата на балерините –  бързо отслабване

Начало

Хранителният режим на балерините продължава пет или петнадесет дни, като се повтаря менюто. Изберете продължителност според това как се чувствате и колко желаете да отслабнете. Трябва да се има предвид, че в този период е хубаво организмът да се пази от физическо претоварване. Ако спазвате примерното меню и не си позволявате допълнителни лакомства, ще се сбогувате с четири килограма, и то само за четири дни. Също така през цялото време пийте минимум по 1,5 л вода, но никога по време на хранене, защото разширява стомаха.

За разлика от много диети, при тази любителите на кафе могат да са спокойни, защото напитката не е забранена. Единственото условие е да не прекалявате с количеството и да не добавяте захар или мляко в него. Позволена и дори препоръчителна е добавката канела, както и други видове подправки. Мерудиите имат невероятното свойство да активизират обмяната на веществата, сочат последни проучвания в тази област, пише „Телеграф“. Разбира се, не бива да прекалявате, а да ги добавяте по ваш вкус.

Продължение

По-дългият вариант на диетата на балерините продължава петнадесет дни, през които се свалят до десет килограма. Идеята е не да гладувате, а за кратък период да изключите някои продукти от менюто си. Така например се спира консумацията на месо, домати, картофи и шоколад. Набляга се основно на броколи, овесени ядки, леща, риба. При този дълъг режим е много важно да се внимава. Разпределяйте добре храната си за деня; за да не прегладнявате. Както при всяка диета, така и тук е необходимо да се направи захранване, когато приключите режима. Правилото е то да се случи постепенно и да продължи колкото дни е била диетата.

Ден 1
Закуска: 100 г извара, с една супена лъжица сметана, половин шепа стафиди, пресни плодове или мед
Обяд: Твърдо сварено яйце, 3 моркова
Следобедна закуска: Ябълка
Вечеря: Купичка кисело мляко, 200 г броколи на пара

Ден 2
Закуска: 50 г мюсли с вода и лъжица кисело мляко
Обяд: Малък сандвич с пълнозърнест хляб и сирене, три моркова
Следобедна закуска: Две круши
Вечеря: Риба на скара, салата от зелени чушки

Ден 3
Закуска: Сандвич от филийка пълнозърнест хляб и парченце кашкавал
Обяд: Супа от леща с моркови
Следобедна закуска: 2 лъжици овесени ядки, накиснати във вода, и половин лъжица мед
Вечеря: 200 г броколи на пара с настъргано сирене

Ден 4
Закуска: Чаша прясно изцеден портокалов сок. След половин час се изяжда една ябълка и се изпива чаша обезмаслено кисело мляко, разбито с малко минерална вода.
Обяд: 100 г варен ориз с малко парченце риба и салата от свежи плодове.
След половин час е позволена една ябълка и едно парченце натурален шоколад
Следобедна закуска: Чаша зеленчуков, месен или рибен бульон
Вечеря: Печена риба със 100 г задушени зеленчуци и салата от зеленчуци и подправки

Ден 5
Закуска: 50 г овесени ядки, накиснати в гореща вода и подсладени с половин лъжичка мед
Обяд: Зеленчукова супа и зеленчукова салата
Следобедна закуска: Чаша зелен чай, една шепа фурми
Вечеря: Две твърдо сварени яйца, купичка задушен зелен фасул.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *