Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тя натърка лицето си с алое вера за 15 минути – ВИЖ СТРАХОТНИЯ РЕЗУЛТАТ!

Можем лесно да кажем, че алое вера е едно от най-здравословните растения в света

алое вера
Това невероятно и супер полезно растение е добре известно със своите лечебни свойства и употреби. Много козметични производители използват тази мощна съставка в различни козметични продукти. Затова, ако искате да имате мека и нежна кожа, не е задължително да давате много пари за скъпи продукти за красота. Просто трябва да опитате този прост трик и кожата ви ще бъде мека, гладка и красива. Този домашен метод е много прост и е лесно да се направи. Единственото, което ви трябва е една-единствена съставка – алое вера. Всичко, което трябва да направите е да следвате простите инструкции.

Ето какво трябва да направите:

Измийте листото от алое вера добре

Листото се измива, не се бели. Търкайте внимателно, защото може да в замърсено. Използвайте само вода за почистване.

Смачкайте го

Може да използвате бутилка, с която да намачкате листото, за да си пусне сока.

Разрежете го на две

Когато сте готови с омекотяването на листото от алое, разрежете го на две. Добре ще е да го разрежете на две равни половини, за да може да ползвате и другата част от листото. За тази цел е добре растението да е поне на две-три години.

Изрежете ръбовете

Забележка: Ако искате да обелите добре листа, трябва да отрежете краищата на алоето с помощта на нож. Просто отрежете краищата от двете страни. така листото ще се отвори и ще може да се среже лесно наполовина.

Отстранете излишния сок

Може да съберете излишния сок на алоето с лъжица и да го намажете върху лицето си след това.

Направете маска

За да направите маска е достатъчно да прокарате листото от алое вера по цялото си лице. Оставете да изсъхне и след това нанесете останалия сок.

Готови сте!

Щом маската изсъхне, може да се опитате да я отлепите от лицето си. Полезният сок от алоето образува нещо като филм върху лицето, затова е най-добре да изплакнете само с хладка вода.

Само след две втривания, ще бъдете изненадани от резултатите!

Споделете тази рецепта за красива и здрава кожа с алое вера. Разкажете на вашите приятели и близки. Нека възможно най-много хора се възползват от този лесен и евтин начин за разкрасяване.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *