ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Сложете 3 капки масло от риган във вода и вижте какво ще се случи с белите ви дробове!

С масло от риган може не само да подобрите своето дишане, но и да се отървете от много опасни бактерии

oregano-essential-oil

Много хора по света, които страдат от алергии към неща, като цветен прашец или домашен любимец, знаят колко дразнещо е да дишат през претоварените ноздри и да говорят, когато имат сърбеж в гърлото. Но трябва да знаете, че не е нужно да имате рядка или специфична алергия, за да изпитвате тези пристъпи на затруднено дишане.

Преди да продължим с тази статия, бих искала да ви задам един прост въпрос – имали ли сте някога запушен нос или сърбеж в гърлото без кой знае каква причина? Е, ако това е така, трябва да знаете, че са налице много и различни замърсители и частици носещи се във въздуха, които ние несъзнателно вдишваме, и които могат да предизвикат тези реакции.

Вие не трябва да се притеснявате, защото има едно естествено средство, което може да ви помогне да се справите със затрудненото дишане, и да подпомогнете работата на белите дробове – масло от риган.

Тук трябва да отворим една голяма скоба, и да кажем, че тези симптоми се лекуват и с лекарства. НО!

Тези медикаменти /антихистаминовите препарати/ действително са в състояние да ви отърват от вашите алергични симптоми, но те вероятно ще ви предоставят един цял нов набор от странични ефекти, които ще изпитате при приема на антихистамини.

Това са най-честите нежелани реакции:

  • сухота в устата
    сънливост
    виене на свят
    гадене и повръщане
    безпокойство или промяна в настроението
    затруднено уриниране
    замъглено зрение
    объркване

Затова не е странно, че хората, които изпитват някои от тези странични ефекти попадат в един омагьосан кръг. Те си купуват ново лекарство, от същата група, купуват си и лекарства, които да се справят със страничните ефекти. Но, вие не трябва да се притеснявате, защото както казахме, има един естествен антихистамин, който ще ви спести всичките тези неприятни странични ефекти.

oreganolungs

Вероятно сте чували, че подправката риган е заредена с много полезни хранителни вещества. Но, знаете ли, че той може да очисти вашата дихателна система? Тази удивителна и мощна подправка съдържа големи количества карвакрол, флавоноиди и терпени, всички от които са естествени компоненти за отпушване на носа. Също така може да се спомене, че подправката риган съдържа розмаринова киселина, която е изключително полезна при лечение на алергични реакции.

Как да използвате масло от риган за подобряване работата на белите дробове?

Ето какво трябва да направите – трябва да имате една глътка топла вода в устата си и да наклоните главата си назад с отворена уста. След това трябва да капнете две-три капки масло от риган, да глътнете водата и да изпиете още една глътка топла вода.

Забележка: не правете това повече от три пъти седмично, тъй като ригана има много силни антибактериални свойства, които убиват както лошите, така и лошите бактерии в тялото. Ние наистина се надяваме да сте харесали тази статия.

Не забравяйте да я споделите с приятелите и семейството си в социалните мрежи.

Благодаря.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *