ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Жена се излекува от рядка форма на рак с натурални методи

Прочетете историята на Катрин Хан, която е излекувала рядка форма на рак на панкреаса с натурални методи, след като традиционната медицина се е провалила.

източник: youtube.com
източник: youtube.com

 

 

 

Първият лекар, при когото бях, беше готов да ми каже да избирам ковчега си, защото този вид рак е почти невъзможно да се излекува, но аз уверено му казах „Не, всичко ще се нареди“.

 

 

 

 

Всичко започна през първата неделя на януари 2012 г., когато моят пастор Макс Лукадо започна проповед, озаглавена „Ще преминем през това“. Тогава вече усещах, че предстои голямо изпитание в живота ми.

Две седмици по-късно бях в спешното отделение и бях диагностицирана с  рядка форма на рак на панкреаса. Това беше вид рак, който лекарите не знаеха как точно да лекуват.  Имах девет тумора в тялото си. Единият беше в черния ми дроб, 7 корема и един на 1/3 от панкреаса, които имах (2/3 липсват, защото през 2006 година отстраниха тумор).

Лекарите не гледаха оптимистично на състоянието ми и ме уведомиха, че трябва бързо да започна агресивни терапии. Първият лекар, при когото бях беше готов да ми каже да избирам ковчега си, но аз уверено ми казах „Не, всичко ще се нареди“. Спомням си, че усещах, че Бог ще ме излекува. Сюрреалистично е да имаш подобна диагноза. Това беше един от най-големите ми страхове, но Бог ми позволи да се изправя пред него и ми показа, че е по-голям, дори от най-големия ми страх.

Съпругът ми остана в болницата цяла нощ и се моли над мен. Силно вярвахме в моето оздравяване и Бог отговори на молитвите ни за изцеление. Това доверие и вяра. Това беше за мен истината.

Започнах проучване в интернет за лечението на рак и намерих няколко варианта. Първите два бяха – терапията на Герсон, както и чай Есиак чай. Въпреки това, всички сме научени, че най-доброто третиране на рак е химиотерапята, на която се подложих, изпълнявайки насоките на моя лекар. На 1-ви февруари, ден преди 50-я ми рожден ден, започнах химиотерапията. През цялото това време много хора се молеха за мен – по целия свят (живеехме 13 години в Близкия Изток). Аз имах вяра, че молитвите ще помогнат. От февруари до ноември 2012 година преминах през 7 химиотерапии, 3-ма онколози и едно клинично изпитание. Нямаше положителни резултати. Имах почти всички ужасни странични ефекти, причинени от химиотерапията.

Всичко, което ми се случи през тази година, приех като съобщение от Бог да се обърна към натуралното лечеие и през септември започнах да пия хлорела, спирулина и витамини от зеленолистни супер храни. Само в рамките на две и половина седмици се появи мъх върху главата ми косата ми започна да расте наново в средата на химиотерапията! Кръвните ми тестове бяха подобрени! До края на ноември изпитвах изключително силна болка в костите, което беше причинено от разрушен костен мозък. Казах си, че това е достатъчно и прекратих клиничните проучвания. В същото време, приятелка от чужбина ми изпрати сокоизтисквачка, разнообразни добавки, комплект за клизма с кафе и много писма с инструкции. Тя имаше приятел, които се е излекувал рак с помощта на терапията на Герсон и искаше и аз да го направя.

Кутиите, които ми изпрати, седяха неразопаковани в продължение на два месеца. В един момент реших да започна и купих книгата на Герсон. Две седмици по-късно тестовете показваха, че туморите са намалели с 20%. Лекарят ми и всички медицински страни бяха изключително развълнувани. Всички искаха да знаят какво правя.

Продължих да се храня с вегетариански храни, премахнах захарта, солта, месото и млечните продукти от менюто си. Приемах много добавки, детоксикирах се с кафе клизми по няколко пъти на ден и пиех по 10 пресни зеленчукови и плодови сока – всеки ден. След три месеца отново отидох на преглед. Ракът беше намалял още. Всичко това идва в момент, в който преминах през едногодишна химиотерапия, която не бе направила нищо, освен да унищожи тялото ми. Лекарят ми беше много впечатлен и ми каза да продължавам с това, което правя и да се върна след шест месеца.

Дневно пиех по 3 зелени сока, 3 от морков и 4 от морков и ябълка. Използвах рецептите на Герсон. Три до четири пъти на ден правех „кафе пауза“, така наричахме клизмата с кафе. Обикновено ги правех по една сутрин и вечер и 1-2 следобед.  В началото беше трудно да свикна, но с времето процедурата става по-комфортна.

Промених храненето си!

Промених начина, по които се храня. Както казах изключих месото, захарта, солта, преработените храни, мляккото и млечните продукти. Стараех се да се храня като вегетарианец, което беше изключително предизвикателство, но бях готова да науча повече за този начин на хранене. Намерих два прекрасни сайта с рецепти за прекрасни вегетариански и сурови храни, които ми помогнаха.

Следването на този режим е сложно и отнема време и внимание, но аз се чувствам благословена, използвайки това, което Бог е дал за мен. Предпочитах го пред това да седя на стол и да разрушавам организма си. Това беше моят избор. Аз избрах живота!

Чувствам се прекрасно. Расте ми нова коса, следвам здравословния режим. Искам да кажа на всички, че Бог ни е дал храни, растения и билки, с които да се лекуваме. През този период научих много за хора, излекували се от рак, както и от други дегенеративни заболявания, включително сърдечно-съдови заболявания и много други, придържайки се към вегетариански режим на хранене и пиейки пресни сокове. Всичко това лекува не само телата, но и душите ни. Билките и зеленчуците са ни дадени, за да се грижим за себе си. Не трябва да се тровим с химикали, за да се излекуваме.

През това пътуване научих толкова много за това, че Бог ни обича и се грижи за нас и му се доверих за всичко.

Ето и списък с някои от добавките, които приемах всеки ден:

  • Хлорела, спирулина, 10 000 мг дневно витамин С – това са източници, които съживяват новите клетки, помагат детоксикацията, предоставяйки множество хранителни вещества, витамини и минерали.
  • Есиак чай
  • Тумерик и куркумин, йод – те укрепват имунната система и органите, предпазват клетките от оксидативния стрес и свободните радикали.
  • Протеолитични ензими, които всички онкоболни пациенти трябва да приемат.
  • Приемах и цинк, мулти-витамини, CoQ10, пробиотици, както и някои други натурални добавки за диабета ми.

През декември 2012 година раковите маркери на Катрин Хан са били над 400, през 2013 са били над 200, а през 2014 са стигнали до 48. Заветното число е 35 и макар Катрин да не е достигнала все още до тях, тя е близо и продължава с лечението си.

Историята е публикувана на: http://www.chrisbeatcancer.com/ 

витамин B17
Витамин В17 вече е достъпен и у нас!
поръчай витамин B17
Поръчай оригиналния витамин B17

Вижте видеото, в което Катрин разказва своята история (английски език):

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *