ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ЛИНОЛА ФЕТ / LINOLA FETT

Съдържа ненаситени мастни киселини, алуминиев стеарат, бетакаротен, цетилстеарил алкохол, децилолеат, фастъчено масло, втвърдено фъстъчено масло, свинска мас, твърд парафин, магнезием стеарат, течен парафин, сорбитан стеарат, а-токоферолацетат, бял вазелин, избелен восък, пречистена вода, ланолин, линолови алкохоли, аромат

Предназначение

линола фет
С линола фет можем да се погрижим за здравето на сухата кожа

ЛИНОЛА ФЕТ е продукт за локално външно приложение – крем или олио. Предназначен е за лечение при заболявания на суха кожа. Помага при напукване, рагади, професионални увреждания. Предпазва при рентгенови или UV- лъчения. Включва се в комплексно продължително лечение на дерматози. Възстановява и стабилизира защитната бариера на кожата; задържа влагата в повърхностния пласт клетки и препятства прекомерното изсушаване. Действа противовъзпалително.

Как се прилага

ЛИНОЛА ФЕТ се нанася върху проблемни зони на кожата според указанията на дерматолог. По стандарт две апликации дневно са достатъчни за възстановяване доброто състояние на кожата, но при необходимост полагането на крема може да е неколкократно. Ако ЛИНОЛА ФЕТ се използва за защита при облъчвания, положеният пласт трябва да е с дебелина два милиметра.

Макар че продуктът се възприема добре и оплакванията са редки, с количеството и продължителността на прилагането му не бива да се злоупотребява.

Терапията с този продукт може да бъде ефективна само в случаите, когато се спазват препоръките на лекуващия.

Възможни странични ефекти

В редки случаи е възможно ЛИНОЛА ФЕТ да причини алергични реакции. Има информация за парене и сърбеж – симптоми, които се проявяват в началната фаза на терапията и сравнително бързо отшумяват.

При проявени кожни реакции е необходимо да се изчака утихването им и след това да се повтори опитът. Ако ефектът е същият и симптомите на свръхчувствителност дори се засилват, прилагането се прекратява; прави се консултация с лекуващия.

Кога НЕ БИВА да се прилага

ЛИНОЛА ФЕТ не бива да се прилага при алергия към някой от компонентите.

Няма ограничения за прилагането на ЛИНОЛА ФЕТ при бременност. Кремът не бива да се прилага в областта на гърдите, ако пациентката кърми.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма регистрирани предупреждения за лекарствени взаимодействия с негативен за пациента ефект.

Усреднена цена в аптеките – 9 лв за опаковка от 50 г

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *