ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

3-дневен детокс чисти черния дроб и жлъчката: дневен режим с рецептите на доктор Оз

Предлагаме ви тридневната програма за детокс и прочистване на доктор Оз

oz
Доктор Оз

Доктор Оз е популярен диетолог, станал известен с телевизионното шоу, което той самия води. Гости в шоуто на доктор Оз са били много световни звезди, които споделят опита и впечатленията си от рецептите на доктор Оз.

Повечето детокс диети обикновено са базирани на пълнозърнести храни. Процесът на детоксикация в човешкото тяло включва – премахване на мазнини, токсини и други вредни химикали от тялото. Основната причина, за да се започне този прочистващ процес, е да се подобри здравето на човека като цяло. Ние също така можем да споменем, че тези видове диети стимулират и подобряват процеса на загуба на тегло, лекуват акне и други по-сериозни кожни проблеми.

detoks oz

В този пост ние ще ви предложим най-добрата 3-дневна диета за детокс и прочистване, предложена от известния д-р Оз. Тази диета е предназначена за почистване на цялото тяло от всички вредни токсини и химикали.

Как се прави пълен детокс на тялото за 3 дни:

1-ви ден:

Трябва да започнете деня си сутрин с детокс чай, направен от тези съставки: 1 чаена лъжичка зелен чай, 1 резен лимон и 1 чаена лъжичка стевия.

След това трябва да се пие на закуска ето тази смес:

Съставки:

1 чаша вода
1 супена лъжица ленено семе
1 чаша малини
1 банан
¼ чаша спанак
1 супена лъжица бадемово масло
2 супени лъжици лимонов сок

След тази закуска може да вземете пробиотична добавка.

За обяд се пие същата смес, като се добавя ½ таблетка мултивитамини и Омега-3 добавка.

За вечеря е отново същата смес, като може да прибавите и 1-2 таблетки естествен лаксатив. Има достатъчно голям избор в аптеката. Според мен добро хапче от този вид е лаксес.

2-ри ден:

Пие се същия чай, като предния ден, пак се прави същата смес от вчера, която беше за закуска, и отново се взима някакъв пробиотик, за да се поддържа в нормално състояние чревната флора.

Обед

4 стръка целина
1 краставица
1 чаша ситно нарязани листа от зеле
½ зелена ябълка
½ лайм
1 супена лъжица кокосово масло
½ чаша бадемово мляко
1 чаша сок или компот от ананас

Вечерята е същата като обяда. Отново взимате една таблетка лаксатив.

3-ти ден:

Третият ден е същият като втория. Отново пиете детоксикиращ чай сутринта, на обед пак правите смутито с целината от предния ден, като не забравяте да вземете добавки Омега-3 и пробиотик. За вечеря може да разбиете в блендера един банан, малко ленено олио и шепа малини. По желание вземете лаксатив.

Не забравяйте, че тези три дни трябва да се случат по време на вашата отпуска. Поредността също е от значение. Трите разтоварващи дни се правят на всеки три месеца.

Желаем ви здраве и добро настроение!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *