Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билков букет срещу стенокардия

Смесват се и се разбъркват внимателно по 10 грама листа от момина сълза и корени от дилянка, 15 грама стръкове от бял имел и 20 грама стръкове от дяволска уста. 1 чаена лъжичка от сместа се залива с 200 грама вряща вода. След изстиване запарката се прецежда. Изпива се вечер на лягане

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама стръкове от дяволска уста и кори от див кестен, 100 грама стръкове от бял имел и 150 грама цвят от глог. 2 супени лъжици се заливат с 600 грама вряща вода. Ври 3 минути, кисне 1 час и отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 20 минути преди и 40 минути след хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно 15 грама стръкове от горицвет,по 20 грама стръкове от дяволска уста и стръкове от бял имел, 100 грама цвят от глог и 40 грама корени от дилянка. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 600 грама кипяща вода. Ври 5 минути на тих огън, кисне 1 час и отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 15 минути преди и 30 минути след хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *