Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Разширените вени и варикозната екзема си отиват с ето този селски лек

Разширените вени са страдание, което не минава лесно

SONY DSC
SONY DSC

Разширените вени са общ естетически проблем, който може да повлияе както на мъжете, така и жените. И най-вече на жените. Това е често срещана болежка и може да се случи на всеки.

Разширените вени могат да бъдат следствие поради много и различни причини. Този здравословен проблем обикновено се вижда много добре върху нашите крака, но болката и неудобството, които създават няма как да бъдат показани и описани. Разширените вени са резултат от наднормено тегло, липса на физически упражнения, травми, кръвни съсиреци, бременност и застоял живот.

Аз знам тази рецепта за разширени вени от една баба, която живееше в селото на майка ми. Не е от особено значение кое е селото и коя е бабата, защото съм сигурна, че тази рецепта се знае и се ползва от много баби и дядовци в днешно време. Лекарствата са скъпи, лекари на село почти няма, и хората гледат да си помагат един на друг, като си разменят рецепти и илачи, които знаят от своите баби и дядовци.

Едно от нещата, които спасява хората на село от особено болезненото развитие на разширените вени, е простичкия и здравословен живот, който водят. Аз, като градско чедо, не бях пощадена от усложненията, които разширените вени предизвикват, а именно – варикозна екзема. Много начини пробвах, много мазила измазах, но тази проста и лесна магична рецепта ми помогна най-добре.

Това чудотворно домашно средство за защита е наистина невероятно. Вие ще бъдете изумени от резултатите. Лекарството е много лесно и просто. Само трябва да спазвате рецептата, да бъдете последователни и след известно време всичко ще е наред. На мен ми бяха необходими 6 седмици, за да получа подобрение.

Разширени вени – РЕЦЕПТА

Съставки:

1 чаша овче мляко
1 бебешки сапун

Начин на употреба:

Ето какво трябва да направите – на първо място, трябва да настържете бебешкия сапун в млякото. Млякото не е варено, сурово е. Сапунът трябва да е най-обикновен бебешки сапун. Трябва да намерите подходящ съд, най-добре стъклен, и да държите този лек в хладилника. Консистенцията се постига на око – трябва да е достатъчно гъста.

Как да използвате?

Трябва да се поставят компреси с това домашно лекарство върху засегнатите райони. Трябва и да търка сместа нагоре и надолу, 3 пъти на ден. Вие ще бъдете изумени от резултатите. Не забравяйте да споделите с приятелите си и семейството си тази чудна смес, която облекчава състоянието на разширените вени. Благодаря.

Маргарита Траянова от София

Венотон премахва проблема с разширените вени за 10 дни! 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *