ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Свами Джотирмая: С докосване лекува панически атаки, стрес и сърцебиене!

Индийският лечител Свами Джотирмая е ученик на Шри Шри Рави Шанкар

svami
Свами Джотирмая разказва каква е лечебната сила на благословията. Той споделя и как ни помагат в живота любовта и вярата. Методите на лечение на Свами Джотирмая са познати в България, тъй като той няколко пъти вече е гостувал в нашата страна.

Какво представлява благословията чрез докосване? Свами Джотирмая е започнал да лекува хората от панически атаки, срес и сърцебиене със специалните инструкции на Шри Шри Рави Шанкар. Първия път при индийския йога дошли около 2000 души и получили тази благословия. Така от човек на човек се разнесла славата на лечителя, който започнал да лекува с докосване и дишане много хора по света.

По време на тези сеанси Свами Джотирмая споделя с хората това, което e преживял и научил през неговите 14 години духовен живот, като им въздейства с енергия. Няма логично обяснение как точно се случва самото лечение. Чрез благословията и докосването лечителят се сближава с хората, и това му дава възможност да ги лекува.

Свами Джотирмая е Свамиджи, което означава да не очаква нищо от никого и да е готов да даде всичко от своя страна.

Свами Джотирмая споделя още, че не взима пари за лечението, а подаръци. Благодарността трябва да е израз на любов. „Целият свят съществува благодарение на две неща – любов и вяра.“, казва още йогата.

Според йогата, източниците на енергия и здраве днес са правилната храна, сънят, медитацията и знанието – мъдростта. 20 минути медитация могат да дадат енергия, равна на 6 часа сън. В резултат на практикуването на медитация може да се работи повече и да имаме повече ползи от работата си.

Свами Джотирмая твърди, че всички болести са следствие от стреса, в който живеем. За да се справи с него, както и със сърцебиенето и паническите атаки, той има една проста рецепта.

Първо, преди да легнете, масажирайте слепоочията с масло от лавандула. След това направете лек и бърз масаж на цялото лице, като използвате друго естествено масло, например бадемово.

Щом приключите с масажа, изпийте чай от розмарин. Ако безсънието е хронично, ако сте натрупали много умора и стрес, то тогава може да добавите и малко корен от валериан. Имайте предвид, че в един литър вода се слагат 30 грама стрит корен от валериан.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Свами Джотирмая: С докосване лекува панически атаки, стрес и сърцебиене!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *