ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Кажете сбогом на високото кръвно налягане и холестерола с рецептата на руския Петър Дънов

Наричат Порфирий Иванов „руският Петър Дънов“

Порфирий Иванов

Лечителят, чиято система за здраве и безсмъртие стана известна не само на територията на бившия Съветски съюз, е оставил в наследство много рецепти за естествено лечение на различни болести и състояния.

Биографията на Профирий Иванов е доста интересна. До 35-тата си годишнина той е живял като всеки друг човек – пушил е, злоупотребявал е с не особено полезни храни, увличал се е по хазарта, обичал е и да си пийва повечко. През 1928 г., вече е женен и с две деца, Профирий Иванов е бил осъден на две години съгласно затвор член 169 (за неплащане на данък).

Фундаменталната промяна в живота на руския Петър Дънов се случва се случва на 25 април 1933 година. Той нарича този ден „харизматично прераждане“. Оттук натък Профирий иванов посвещава своя живот на скромното съществуване и единение с природата. Той прекарва дълги периоди без храна – през 1978 година заедно със свои съмишленици и последователи, Профирий Иванов гладува в продължение на 5 месеца, като през този период е имало и дни, в които не е пиел дори и вода.

профирий

Профирий Иванов умира през 1983 година на 85 години. За дълголетието му е помогнало именно неговия здравословен и почти спартански принцип на живот.

Една великите мисли на руския йога гласи: Мисълта не отделяй от делото. Прочел си – добре, но най-важното е изпълнението!

Днес ви предлагаме рецептата на Профирий Иванов за високо кръвно налягане и ликвидиране на лошия холестерол. Вслушайте се в думите на руския Петър Дънов, и след като прочетете рецептата, приложете я на практика, за да се уверите сами в нейните ползи.

Необходими съставки:

1 скилидка чесън – настъргана
3 супени лъжици лимонов сок
1 парче от джинджифил (настъргано, с големина колкото кутрето, или една чаена лъжичка настърган джинджифил)
1 супена лъжица ябълков оцет
1 чаена лъжичка мед
1 чаена лъжичка куркума
1 щипка прясно смлян черен пипер.

porfilij-koreneevich-ivanov

Всичко се разбърква. Трябва да се получи смес, удобна за пиене, така че ако е много гъста добавете и малко сок от моркови или чай от бял имел. За целта накиснете една лъжичка листа от бял имел в 150 мл. вода. Лечебната смес трябва да престои поне една нощ, за да е годна за употреба.

Тази смес се взима преди закуска и преди вечеря, но не повече от 3 супени лъжици на ден. Подобрението на вашето здраве ще настъпи само след седмица. Кръвното ще бъде нормализирано, а лошият холестерол ще бъде ликвидиран.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Кажете сбогом на високото кръвно налягане и холестерола с рецептата на руския Петър Дънов

  1. Николина Дамянова каза:

    Имате ли рецепта за лечение на кисти в бъбреците,защото ми откриха киста 7 см в левия бъбрек и 2 см в десния

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *