Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лесен лечебен метод на Валентина Травинка помага при настинки, коремни и менструални болки

Валентина Травинка е руска лечителка, която е събрала и издала няколко интересни книги с лечебни рецепти

pamuk pyp
Лечителката набляга предимно на лечението с глина, но тя също така изследва, допълва и разнообразява много рецепти от народната медицина. Днес ви предлагаме да пробвате чудния метод за лечение и помощ на билкарката Валентина Травинка, който ще ви помогне при много неприятни състояния, като грип, настинка, кашлица, коремни болки и болки и неразположения по време на менструация. Дебело подчертаваме, че този метод може да се ползва и от мъже, не само от жени. Все пак – никой не е застрахован от болки в корема.

Валентина Травинка
Валентина Травинка

Това супер-просто средство е може би един от най-ефикасните народни методи за лечение на настинки, грип, кашлица, както и много други заболявания. Не са необходими кой знае какви умения, за да ползвате този метод, освен това разходите за него са минимални. Пробвайте да успокоите болките с това чудесно предложение, станало популярно благодарение на руската лечителка Валентина Травинка, която го описва в една от книгите си.

Всичко, което трябва да направите е да намокрите хубаво едно парче памук в алкохол с концентрация около 50%. Изстискайте излишната течност от памука и го поставете върху пъпа. Покрийте памука с найлон, лента, бинт или дори парче плат, за да може да се задържи на място.

Този древен метод за лечение доказва своята ползва през годините на широка употреба. Той не само може да помогне за облекчаване на болката, но също така отпуска мускулите на тялото. Това е чудесен начин да дистрес след дълъг ден, тъй като облекчава добре вашите мускули, което ви позволява да получите една по-добра отмора след дълъг и изморителен ден.

Лечението по метода на руската лечителка Валентина Травинка е особено ценено заради неговата способност да се справя с някои от най-честите заболявания, които се срещат днес. Най-обикновена настинка, грип и дори възпаление на мускулите са само част от симптомите, оплакванията и заболяванията, при които памук, натопен със спирт, може да помогне.

Това средство е далеч по-добре от конвенционалните лекарства, които един лекар ще ви предпише. По същата причина, памук натопен със спирт, е чудесен лек за родители с малки деца, които имат тенденция да се разболяват често. Това лекарство пази детето от вредните влияния на модерните лекарства.

Ето защо не се колебайте да споделите това интересно средство от народната медицина с всичките си приятели и семейството си. Следващият път, вместо да удавяте своите скърби в алкохол, се опийте да заглушите болката, като поставите в пъпа парче памук, натопен със спирт.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *