Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Масаж с лъжици: само за 12 дни невероятни резултати и никакви разходи /ВИДЕО/

Масажът с лъжици е препоръчан за първи път от немския лекар Рене Кох

масаж с лъжица
Редовният масаж на лицето е от съществено значение за всяка жена, особено след като е навършила 30 години. С възрастта, естествената еластичност на кожата постепенно намалява и подкожната тъкан става по-отпусната. Ето защо, немският лекар и козметолог Рене Кох, препоръчва този масаж с лъжици.

Тази техника на масаж е много проста и изключително ефективна. Кожата се освобождава от излишните течности, подобрява се притока на кръв, контурът на лицето се стяга и се намаляват видимите бръчки. Резултатите ще бъдат видими само за 10-12 дни редовен масаж.

Техниката на масаж е много проста.

Ще са ви необходими следните неща:

Две чаени лъжици
Ледени кубчета
Чаша студена вода
По-малка купа с топло масло (зехтин, слънчогледово или масло от ленено семе)

Инструкции:

Премахнете грима внимателно, измийте лицето си и нанесете овлажняващ крем. Дезинфекцирайте лъжиците с алкохол и ги сложете в чаша с вода и кубчета лед.
Движете внимателно охладените лъжици около очите в посока на часовниковата стрелка. Повторете процедурата няколко пъти, като задържате 2-3 секунди и охлаждате периодично лъжиците.

Редувайте студени и топли лъжици, като топлите ще бъдат в затопленото масло. Може да задържате за няколко секунди двете лъжици върху очите. Това ще намали подпухването на клепачите и торбичките под очите.

След това оставете лъжиците за известно време в топлото масло и втората част на масажа може да започне. Масажирайте лицевите линии чрез леко натискане на лъжиците и чрез превъртане.

Следвайте контурите на лицето. Не натискайте много и гледайте лъжиците да не са сухи. Ако е необходимо затоплете отново маслото. Нека движенията да бъдат плавни и леки. Повтаряйте едно движение три-четири пъти.

Масажът трябва да продължи 10 минути. Въпреки това, трябва да се увеличава продължителността на масажа всеки ден. Започнете с 1-2 минути, и след това добавете по една минута всеки ден. На 10-ия ден масажа трябва да продължи поне 10 минути.

Ще се почувствате пълна релаксация още след първия масаж.

Във видеото руския лекар и козметик Анджелика Шандра обяснява инструкциите на масаж на лицето с лъжици за начинаещи.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *