Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Прост тест със сода може да ви каже дали да очаквате момче или момиче

Ако сте бременна, може да пробвате този прост тест със сода, който би могъл да определи пола на вашето бъдещо бебе

сода
Не е задължително да го правите, както и не е задължително да вярвате на този тест със сода за хляб, който би могъл да определи пола на вашето бебе. Все пак това е един доста древен тест, станал популярен през 60-те години на миналия век. От една страна самият тест не изисква никакви усилия, от друга бихте могли да го направите преди да отидете на видеозон и да проверите дали е точен. Разбира се, ние няма как да ви кажем със сигурност дали тази техника работи или не, но ако попитате вашите баби, те навярно ще кажат, че тестът със сода за хляб, който определя пола на бъдещето бебе работи много добре.

В началото трябва да кажем, че тестът е абсолютно безвреден и не изисква почти никакви усилия от бъдещата майка. Освен това, самият тест е чиста химия, и нищо повече.

Как се прави този тест?

Процедурата и самия тест са лесни. Добавете една супена лъжица или две сода за хляб в празна чаша. След се изпишкайте в чашата. Желателно е този тест да се направи със сутрешната урина.

Ако комбинацията от урина и сода за хляб издава съскащ звук, значи ще имате момче. Ако няма реакция, ще имате момиче.

Тестът наистина ли работи?

Все още няма научи доказателства, че този тест работи.

При някои жени този тест е показал точно пола на бъдещето бебе, а при други не. Съгласете се, че дори и днес съвременната медицина не винаги е точна, когато става дума дали бебето ще е момче или момиче.

Както и да е, можете да опитате този тест, защото е забавен и никога не се знае кога може да се окаже прав.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *