Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Направете си сами мощен сироп за почистване на пясък и камъни от бъбреците

Бъбречните камъни са малки, твърди минерални отлагания, които се образуват в бъбреците

kidney
Направете си сами мощен сироп за почистване на пясък и камъни от бъбреците

Това е много болезнено състояние, особено ако камъкът е попаднал в капан в канала на уретрата.

Въпреки, че камъните са в пикочния мехур, те все пак трябва да бъдат премахнати. Мъжете имат по-дълги пикочни канали, и затова този проблем има по-сериозни последствия за тях. Лекарите често наричат ​​този процес „мъжко раждане“.

Какво точно представляват бъбречните камъни?

Бъбречните камъни са образувани от минерални отлагания, предимно калциев оксалат. Минералното утаяване в бъбреците може да доведе до създаването на камъни и наличието на песъчинки.

Камъните могат да останат  в продължение на седмици, месеци и години, без никакви симптоми. В случай, че камъкът е преминал в уретрата, пациентът ще преживее мъчителна болка в гърба и бедрата и може да има следи от кръв в урината.

Следователно, лекарите първо ще се съсредоточат върху премахването на камъка чрез уриниране с помощта на големи количества течности и аналгетици за облекчаване на болката. Също така, много специалисти могат да препоръчват пиене на чайове или други билкови течности, за да се премахнат камъните в бъбреците.

Ефективно лечение на камъни в бъбреците у дома

Необходими съставки:

  • 250 грама лимон (с кората)
    250 грама сурово пресован зехтин
    1 чаша кленов сироп
    250 грама корен от магданоз
    250 грама чист биологичен мед

Метод на приготвяне:

Измийте лимона и го нарежете на парчета, заедно с корите и го сложете в блендер. След това почистете корените от магданоз и ги нарежете на парчета, като и тях ги добавите в блендера. Сложете меда, зехтина и кленовия сироп и разбъркайте всичко добре, докато се получи гладка смес. Съхранявайте сместа в херметически затворена кутия в хладилника.

Как да използвате тази смес за премахване на камъни и песъчинки в бъбреците?

Взимайте по една супена лъжица от сместа три пъти на ден, заедно с чай, който оказва благоприятно влияние на бъбреците.

Лимонът е основна съставка. Той е много ефективен за отстраняване на камъни в бъбреците, тъй като има възможност за увеличаване на киселинността на урината, като по този начин спомага за разтварянето на камъните в бъбреците.

Магданозът има естествени диуретични свойства и може да стимулира производството на урина, което би довело до почистване на бъбреците. Медът ще успокои раздразнената уретра и има анти-бактериални свойства. Кленовият сироп придава приятен вкус на сместа.

Следователно, това естествено средство е много ефективно за неутрализиране на пясък и камъни в бъбреците, и може да позволи на неприятните частици да се движат по-лесно през каналите.

ХОЛИМИН – при камъни в бъбреците и жлъчката, за подкрепа на черния дроб

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *