ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тя постигна отслабване с 89 килограма за 18 месеца, като промени само едно нещо в нейната диета!

Истината е, че няма чудодейна рецепта за отслабване

she-lost-89-kg
Черил Блайт – преди и сега

За да се сбогувате с излишните килограми, трябва да започнете да се храните здравословно, като Черил Блайт.

Черил Блайт е на 33 години. Тя е самотна майка и преди време е била ужасно дебела. Но не защото е била болна, или е имала друг здравословен проблем. Черил просто е обичала да похапва. Освен това, тя е от онзи тип хора, които поглъщат огромни количества храна в състояние на стрес.

Това е истинската житейска история на една млада жена, която е тежала повече от 150 кг. Нейният проблем със затлъстяването става още по-ужасяващ, когато забременява на 17-годишна възраст, и започва да яде много повече, отколкото преди. Проблемът с теглото ѝ е бил наистина страшен, и поне 30 лекаря са ѝ казали, че ако продължава в същия дух, няма да е жива до една година.

Черил като Жена на годината
Черил като Жена на годината

Затова тя реши да промени изцяло начина си на хранене и да се бори за живота си. Черил напълно се отказала от всичко вредно. Тя изхвърлила от хладилника и от шкафовете всичката нездравословна храна и купувала от магазина само продукти по списък – нищо друго. Тази млада жена започна да яде само варена и здравословна храна. Така тя успя да загуби 89 кг за по-малко от 18 месеца. Паралелно със здравословното хранене, Черил ходела на фитнес и тичала поне по един час на ден.

Това е част от чудотворния здравословен план, който ​​помогна на Черил да загуби 89 кг от своето тегло:

Закуска

Малко бекон с чушки, половин домат, гъби и две твърдо сварени яйца.

Обяд

Печени или варени картофи с чили.

Следобедна закуска

Плодове или кисело мляко.

Вечеря

Спагети с доматен сос /направен от пресни домати, или домашно консервирани, но не и кетчуп/ и сирене.

Обратно в дните, когато е с наднормено тегло, Черил Блайт е имала болки в гърба и едва е можела да ходи. Но, сега тя е наградена с титлата „Жена на годината“ от Щатския Център по затлъстяване, който се занимава с хора, които имат проблеми със наднорменото тегло. Нейните здравословни проблеми напълно изчезнали и сега Черил има абсолютно нормален живот.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *